Friday, December 9, 2011

Wiken Ni Nak Gi Mana Erk??? PART II

salam..hai...salam Jumaat tuk semua... !!!!

Cam biasa..bila dah cuti sekolah ni... kenduri mmg banyak... pastu ujung tahun depan..mesti labour room penuh...hihihihi...

Wiken esok, saya nak gi Parit Buntar, nak meraikan majlis perkahwinan adik2 saya ni yang comel & hensem ni....

Shida & Bazly..

Muda lagi diorang ni... tak salah saya Bazly baru 26thn..& Shida 24thn kot... sweet kan diorang ni... saya bawak hencik tunang saya ke majlis diorang nanti..ahakkkssss....pastu kami nak round parit Buntar..ape yg best kat Parit Buntar erk??? hencik tunang kata... dah ade kat Parit Buntar apa kata kita lajak terus ke Bukit Merah Laketown... ihihihi...cam best jer kan...tgk la camner nanti..:)

Pastu, ari ahadnye plak... saya ikot BFF saya ke majlis bertandang ke rumah pihak pengantin lelaki....

=)



Lagi tak abis cuti sekolah..lagi tu la kenduri merata-rata....:)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

4 comments:

  1. tengok muka kawan shu aishah ni akak ada hutang tak send lagi pic sama muka mcm kawan awak ni..nanti akak cari ye

    ReplyDelete
  2. cuti sekolah ni musim org kawin..org yg kahwin ni kenalah gikan..hehe

    ReplyDelete
  3. bestnya makan kenduri.....akak dah xda dah kenduri.....

    ReplyDelete
  4. Hancus diet yun bulan ni,...
    Asik makan kenduri jek..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers