Monday, July 9, 2012

BerCheese Naan Bersama Mama Fayel Pulak..

Salam semua....

Lepas balik dari rumah Mummy zetty, kami terus check in hotel.. malangnya aritu... jalan nak ke hotel boleh plak diorang tutup.. heeeee...stress... dah la nak cari jalan 1 hal.. bila dah jumpa depa boleh pi tutup jalan...pusing lagi... last2 wat muka kesian pi merayu kat polis traffic tu.. tolong buka jln tuk kami ja yang sesat barat ni...pastu ngan selambur dia bukan jalan tuk semua... hangin jer tau..kalau bukak jalan dr tadi kan bagos....huhu...

Ok, lepas check in.. rehat jap..lepas maghrib turun bawah nak pekena Cheese Nan yang super sedap... & dah wat appoinment  ngan mama Fayel nak berjumpaan... Mama Fayel sampai lambat skit..(oh xpe..faham..jln jem & ngan fayel lg...) so, kitaorang dah kebulur melantak dulu...hehehe... lepas tu Mama Fayel pon sampai.... lepas salam pelok cium terus sambar fayel... finally, tertunai hajat acu nak gomol2 dak bambam ni....hehehe...

Fayel behave sangat.. xde bunyi.. bunyi pon kejap jer sebab lapo... walaupon dia berpeluh2 dia x meragam ok... sangat baik dia....

finally, dapat gak jumpa kak Mimy.. dulu penah janji nak jumpa..tapi, fayel demam...

=)

fayel time ni blur2 lg...

topi pon dah tercabut..panasss...



ok..fayel lapo..meh kita minum dulu !!!

main2 dia..minum separuh pastu tolak putin ngan lidah dia...bijak sungguh fayel ni...

abah ngan mak sibuk duk sembang ngan kak mimy & abag Megat..


acu bawak fayel pusing2.. kadang2 dia merengek soh bangun bawak dia jenjalan...hehe..

pas baton kt tokayah plak..hehehe..

tokayah dah surrender...pas baton kembali kat papa fayel..hehehe...semangat dak bambam ni...hehe..

meh kita bergambo berdua plak...=)

cam tak caye jer dapat jumpa kak mimy finally...=)

Thanks Kak Mimy, Abg Megat & Fayel.. sebab sudi berjumpaan dengan Acu.. Rindu sudah ngan Fayel..nanti kita ketemu lagi ya, InsyaAllah... tak pon datang wedding acu nanti kat Penang...=)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D






3 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...fayel hensem!!!!

    ReplyDelete
  2. alahaii....geram betul tengok fayel...btw, acu bila tengok ayah kamu terus rindu dengan ayah saya...cepat2 nak call depa :)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers