Friday, July 6, 2012

Holiday Cameron Highland part 3 ~ Jumpa Abang Mat Haroon !!!

Salam semua....

Masa tengah shopping sayur2 kat pasar mata kami terpandang satu susuk tubuk sasa berselubung & berkaca mata sambil berjalan menuju ke 1 restoran... eh, macam kenal la mamat ni... tanpa segan silu terus kak ipar aku jeritt... "Hai Aaron !!! "... hahaha... u ollsss percaya tak??? ai jumpa Aaron Aziz kat Cameron !!!! hahaha...

Fuhhh... pasti korang2 peminat si Aaron tu jeles ngan ai kan...hahaha...

Diorang sebenarnya tengah wat shooting drama 80 episode "Adam Hawa" yang akan ditayangkan nanti...rasanya lepas cita "Dejavu Di Kinabalu" diorang tayang la drama ni... Adaptasi dari Novel... kami siap interview crew diorang..hahaha...

Dah..jom layan gambo !! jangan jeles tau u ollllsssss...hehehe...


yuhuuuuuu....

dia x buka spek sampai ke sudah...

hehehe...

actually, my kakak ipar paling excited.. ai ok2 jer..hihi..

tukang ambik gambo adalah abg saya !!

Lepas pada tu hujan turun selebat2nya.... kami stuck kat pasar tu dalam 1 setengah jam gak la... sekali ngan abg haroon kite !!! hahaha...

At last dalam hujan abg haroon balik hotel naik van diorang... diorang pospone shooting...sebab hujan lebat sgt kot...

Kami pon lepas hujan reda skit terus ambik keputusan turun dari cameron.. taknak turun time gelap..bahaya.. tu pon sepanjang jalan istighfar tak habis2.. sebab jalan gelap giler dengan kabus..pastu dengan air deras... takot la.. ingt macam2 time tu... padahal time tu baru jer kol 5ptg...

Habis dah pon cite cameron... Lepas ni saya cite trip to KL plak... saya de jumpa blogger tau !!!

Jumpa lagi lepas ni...=)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

4 comments:

  1. wahhhh beshnyaaa... tk sabaq nk bc kisah sterusnya jumpa blogger kt keyell.. sapakahhhhhhhhhhhh?

    ReplyDelete
  2. memang I jeless you jumpa abg haron kat cameron hokey!!! hahahaa.. dah banyak kali aku pegi tak penah plak aku terserempak kan.. memang nak jadik rejeki kamu dan akak tompang happy! :D

    ReplyDelete
  3. hahahahhahahaa abang icon CH! ahhahahaha i happy tak jeles...sebab u khenn kawan i...hehehehhe

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers