Thursday, December 6, 2012

Majlis Kesyukuran & Aqiqah Anak2 Sedara

Salam semua...=)

Sabtu lepas 1Dec, abang saya buat kenduri aqiqah anak2 dia... ramai la jugak kenduri ni... sekoq lembu.. dah qupa kenduri kawin.. kan bagus saya nikah jer time tu..jimat kos..hahahaha...

Memandangkan kenduri besaq, abang saya soh jemput sapa2 jer saya nak... tapi, saya tak jemput ramai pon..kawan2 rapat jer... maaf la yer pada korang  yang tak dijemput..nanti kenduri kawin saya bulan 3 tahun depan saya jemput korang k...

Panas betol la haritu...mula2 dressing meletop la konon2... tapi dah salah tema.. panas lit2 pi pakai pashmina kain guni(saya jer yg pggl camtu)...


 tak tahan masuk tukar tudung lain...pinjam tudung kak ipar....

pestime u ollsss ai pakai tudng Fareeda..hihihi... sesuai tak? saya rasa cam tak jer..huhu...

 Lepas panas lit2...hujan pon turun dengan lebatnyaaa...lega aih..sejuk skit... ingat kawan2 tak mai dah sebab hujan kan... tengok2..nindia... rombongan cik kiah sampai dah....hehehe...

tima kasih la u ollsss kerna sudi dtg...

nak jadi kebetulan geng saya ni dtg sekali ngan my en.tunang & bakal mak ayah mertuaku...hehehe...

inilah bakal mak ayah mertua ai..hehehe.. yang bertudung pink tu bakal mak mentua ai... yg berbaju putih tu bakal pak mentua ai... & yang berbaju hijau tu bakal adik ipar ai...dan yg berbaju hitam tu ofcoz bakal suami ai....hehehe....


sangatlah wrong timing ok... kenapa??? sebab geng kami ni kalau berjumpa.. hingaq sampai nak runtuh khemah...hahaha... tapi, saya sebagai seorang bakal anak menantu hantu..kena jaga tatasusila...wahahahaha... behave skit jer pon....:p

elok ja bakal mak pak mentua ai balik..haaaa...sendiri mau tau la...:p

 lama sungguh tak berkumpul ramai2 camgini kan u ollsssss....


 dengan kak nida...

 dengan Jue...

 dengan kak Ina...

 dengan titin....

Oh..lupa plak nak publish pic tuan rumah....hehehehe...

abang & kak ipar selaku tuan rumah...:) rayyan as pengantin yg dirai..hehe...

alololo..Sian rayyan... malam kenduri dia jatuh buai.... nampak tak dahi dia luka skit...huhuhu....

kak ipaq no.3 dengan mak ayahnyaa...

antara tetamu yang hadir... ramai gak....


Nanti tunggu bulan Jan ada satu lg kenduri..then bulan March satu lagi kenduri besar... "Yeeeyyy... taksabar... taksabar... taksabar... ~Shu~  XoXo... publish! :p (penangan Istanbul Aku Datang)"




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

5 comments:

  1. patutla shu cam kontrol2 je...hahahaha...takmo nk gelak besar2 kann..maklumlaa ada bakal famili kt sebelah tuu...

    waaa...tak sabar nk tggu kenduri bln Jan...lg bape ari nii...

    btw, tenkiu shu ajk mkn kenduri..hehehe..bole wat small gathering kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. tin: hehehe... control..control..hehe...
      x sabar jugak !! hehe..

      Delete
  2. yessssss best kan dpt jumpa setelah sekian lama x bersua....tp x puas la sbb kena control gelak dpn mak mertua shu,haha....pasni lekaih2 atoq kita jumpa len,kali ni kasi gelak sampai luruh semua lemak!haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ina: hahaha..kan..xpa..pasni kita plan BBQ plak k..:)

      Delete
  3. kanida perasan jaa..shud dok kuit, uitt slow skit..hahahahahhahah
    sib bek bakal mak ayah shud ok jaa....tp mesti mak timah lemas perot...
    bebudak ni..ayoyoyoyoyyo blew pecah taman kalau depa jaa yg ada..hahahahha

    joM kita gather....... 29hb disember ok gak......
    dlm pic ni muka kaknida merelitttt mcm kena tenyeh minyak masak..huhuhuh

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers