Wednesday, December 5, 2012

Sweet November ~ Celebrate Bersama !!!

Salam semua..=)

Birthday aku 11Nov, then by BFF Pini 30Nov, bebaru ni kami celebrate bersama di Puncak Mutiara Cafe.
Kesian Pini..aku paksa dia jugak2 keluar.. sebenarnya dia dah penat nak tido tu..sebab baru balik gi holiday... bukan apa..asyik tertangguh jer..lambat kang x best dah...beli kek sepotong kat Secret Recepi.. tapi, tak gtau dia.. konon2 nak wat suprise..hehehe...

Tahun ni kami berdua cam sedikit sebak sebab tahun ni last kot celebrate sama2.. sebab aku dah nak kawen... tapi, aku no hal la.. bakal suami aku sporting... insyaAllah, kita celebrate sama2 gi tahun depan k..=)

Dah banyak kali gi PMC ni..tapi, baru kali ni tau ada port best punya... hujung sekali... tak ramai.. privacy sgt... suke.. makan atas air gitu.....



Our Dinner







mintak tolong abg depan tu ambikkan gambo..



Pini !!! friendship forever !!!! :)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

3 comments:

  1. KENANGAN 11.2010 mengamit kembali.......

    SHUD, NGAN PINI celebbrate sama erk..wah besttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak nida : yer la..teringat kenangan 2tahun lepas..

      kami kan share bulan yg sama..so, sambut sekali la.. sambut on DEC..hehehe..

      Delete
  2. waaaa..berdua je ke niii....
    happy birthday to both of you...wish you all the best in ur life... :)

    semoga pnjg umor murah rezeki...stay CUN..stay CUTE always!!

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers