Thursday, September 19, 2013

Review Majlis Sanding 24 March 2013 - Berinai

Salam semua...

Ok2.. persetankan pasal STALKER... punya pasai hang la nak stalk aku... :p

Ok, review kali ini nak cita pasal berinai... inai aku ambik kat orang yang sama.. kak Elly.. suka sangat hasil kerja dia..

Nak tgk inai masai nikah leh klik SINI...
Masa bertunang pon kak elly yang lukiskan... leh tgk kat SINI..

Nak jadikan cerita 1 day before sanding..aku sibuk gila kesana kemari... sehari suntuk kat luar... since time tu mak masih lagi x sihat..semua kena wat sendiri..huhuhu.. bila teringat pasal mak..rasa sedih sebab mak tak enjoy sgt time aku sanding.. dia sakit.. terlantar je kat atas kerusi... mak ada cakap..kalau skrg buat majlis sanding best la..mak dah kuat.. huhu.. tapi xpe mak.. atleast masa adah nikah mak sihat kan... nanti kita wat kenduri kendara lagi...hehehe...

Oleh sebab terlalu bizi.. terpaksa berinai kat luar.. nak tau katna?? di Mc.D.. hahaha.. kak elly nak dtg rumah..aku masih diluar..so, untuk menyenangkan semua.. kita jumpa diluar je...masa berinai ni cik hubby yg temankan...:)

tak pernah dibuat orang.. berinai di Mc.D.. takpe..org x buat..kita buat..hahaha... orang ulang alik dok perati je kami..hehehe...

inilah hasil kerja kak elly... nice kan...
 
 cost tuk berinai sanding ni adalah RM100.. actually RM80 je.. duit minyak RM20..

Korang B2B utara..nak inai/henna yang cantik..carilah kak Elly...[FB kak Elly] baik n peramah sgt orangnye.. 
 


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

4 comments:

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers