Monday, September 30, 2013

Review Majlis Sanding 24 March 2013 - Antara Mereka-Mereka Yang Hadir!!!..

Sorry.. banyak gambar tetamu2 yang hadir.. tapi gambar semua ada dlm pendrive tak transfer lg.. kita tunjuk yang mana ada dulu na.... :)


Ni jer gambar family ramai2 yg ada.. huhu..sedey.. sebab masa ni mak mmg totally sakit sgt2.. xleh nak bawak dia naik atas pelamin... kesian mak.. bila teringat balik sedih je rasa.. rasa mcm nak je naik pelamin lagi sekali.. sbb skrg mak da sihat banyak... dugaan tuk aku.. masa naik pelamin org yg paling aku sayang sakit & mak tak dapat nak rasa kemeriahan & kegembiraan anak bongsu perempuan tunggal dia kawen..:( tapi, aku bersyukur kerana masa akad nikah mak sihat walafiat.. itu yg lebih penting sebenarnya...
:)

with kakak2 ipar & anak2 sedara..


With my boipren !!! Anak sedara yang sulung..

with BFF Afini & Syuhada

dengan khai a.k.a. kak senah !!

with k.elly..org yg buat henna aku...


Abg Ipar no.2 yang pakai baju belang tu.. wife fia yg baju pink.. sebelah tu adik ipar & sepupu..

Abg Ipar & Family..


Shida & Bazly

Alamak..apasal gambo ni blur??? bukan salah cheq ok..!! :p kak ton a.k.a ina khairina disebelah hubby.. yang sebelah kanan tu saya TAK KENAL!!!! sbb blur...:p

anies & family.. Icha comel sgt...

Aishah & family..

Bergambar dengan kawan2 sekolah menengah....

Dari kiri :- Najwa, Mahfuzah,Wardati, Salwa, Azwa, Fizah, Afini, Pengantin, Abidah Syuhada, Azimah & Aishah... Aku perkenal mana tau korang kenal ke..hihihihi...

Rindunya kat depa...

uhuk..uhuk...



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

6 comments:

  1. shu... lawaaaaaa sgt aih...best kan ramai kengkawan yang datang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..TQ wani..!! best sgt..semua plak tu yg dtg..pastu dtg plak timing cantik sgt..alhamdulillah..

      Delete
  2. hahaha....ehh gelak ni kira komen jugak la kan?ok sambung gelak lg,hahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..awat yg gelak k.ton..apa yg lucunye..hehe..

      Delete
  3. cantik sgt shu..rasa regret tak gi penang

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers