Tuesday, September 21, 2010

New Carters, Stretchable Headband & Beanie Hat For Qaseh

Cite pasal raya letak tepi jap... ni nak tayang kat korang new carters, headband & beanie hat aku belikan tuk Qaseh....

Masa bulan puasa, aku sibuk cari something tuk Qaseh pakai raya ni... sekali jumpa benda alah ni.... suke sgt..then terus beli thru online.....

P9100209
Black Stretchable Headband..

P9110255
Qaseh with beanie hat...

P9110257
Qaseh with acu shu...

P8230030
pink carters..muat2 dia ja... ni tuk baby 6 bulan tau...tp, qaseh baru 5 bulan..hehe... x dan nak capture yg qaseh da pakai..

Cantik x? cantik kan !!!! hehehe...

Nak cari something tuk abang Long Farish plak...tp, susah la nak cari something tuk budak lelaki ni.. sebab fesyen semua sama ja.. kalau gegurl byk pilihan skit.... xpe abang Long.. Acu cari sampai dpt gak tuk abang Long Farish erk.... :)


6 comments:

  1. comel sangat beanies tu..memang betul shu..fesyen untuk baby boy x meriah sangat..seb baik i'm going to have a prince..kalo x, mau nyer lagi kopak poket nihh..hahahha

    ReplyDelete
  2. deena ~ betulkan.. that's why la shu xtau nak pilih baju tuk baby boy... tengok sama jer semua... nak cari lain dari yg lain tuk my Farish...hehe..:)

    ReplyDelete
  3. aduhai shu yang over...hehehe...qasehh napa kamu kiuttttttttttt

    ReplyDelete
  4. untie mimy ~ Qaseh kiut macam acu shu kan.... hehehe...=p

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers