Monday, September 20, 2010

Cerita 2 Syawal

Cerita 2 Syawal....

Seperti tahun2 yg lepas... kebiasaannye kami sekeluarga akan balik ke umah tok kat Tanjung Bunga, Penang. Dan raya ke-2 ni jugak maknjang aku akan wat Koew Teow Theng yg super duper sedap... melekat & terangkat...hehehe... tapi, tahun ni.. rasanya rezeki x berpihak pada aku kerana..semua plan telah dicancell pada saat2 akhir... nak tau kenapa??? tengok video dibawah....

X kuasa aku nak berjammed panjang atas bridge kalau dah upe dia camni.... nak ikut ferry lagi la jammed giler... abang aku yg no.3 tu kena keja pada raya ke-2 da call siap2 kat kami... soh lupakan hasrat nak cross ke penang... huhuhu....

So, syawal ke-2 lepak2 kat umah sambil tengok TV & makan kuih raya..:-)

Note : Ade lagi tau cite pasal raya.... panjang lebar lg tau.. so, tungguuuuuuuuu.....

4 comments:

  1. it ok shu..raya sebulan kan..bila2 boleh request kuew teow tuh...

    ReplyDelete
  2. shu dpt rasa koew teow theng njang shu setahun sekali jer lisa...huhuhu...frust giler...:(

    ReplyDelete
  3. camner ek rasa kuew teow tu..tetiba rasa nak rasaoooo

    ReplyDelete
  4. kak mimy ~ dia lebih kurang cam sup gak la.. tp, kuah dia cam manis2 skit.. letak cili potong ngan kuah kicap tu... hadoiiii... menyentap..:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers