Thursday, September 30, 2010

Open House & BBQ

Salam semua....

Updates blog secara ringkas-seringkasnye....

On 9 Syawal kak ipar sy ajak gi open house umah kawan dia kat Azuria, Tg.Bunga... tp, sy x ambik gambar pon.. sebab malu... hehehe... yg ada gambar kitaorang atas ferry je...


AIDILFITRI 2010
open house 1Malaysia.. sy pakai baju kurung..kak ipar sy pakai punjabi sut...:)

Sebelah malamnye...sy ke open house kawan abg sy kat BERG MOTORSPORTS...sy makan byk mlm tu...mcm2 ade..hehehe....

AIDILFITRI 20101
Best !!!! lupa yg sy kena start diet da dari sekarang...

Da kenyang..nampak ade buaian sebelah tu.. so, lepak2 kat situ sebab kat dalam ramai sgt...heeeee...

AIDILFITRI 20102-1

Tu jer story utk kali ni..... ade lagi 1 story open house kat umah Miss Titin... tunggu yer...:)



6 comments:

  1. ai BBQ nampak.. besh nie.. seriusly ur kak ipar mmg lawa giler ar sis.. wow ada style.. eheeee cantek dier.. wah2 tngok sis duk berposing2 pic last cam ada kat pulau2 mana jer..eheeeeee

    ReplyDelete
  2. Lisa pun ada citer BBQ Raya..jap2 kang Lisa update eh...banyak sangat gambau nyer

    ReplyDelete
  3. cntiknye kakak ipar shu tuuu..bj punjabi die pun cntik...i loike...

    gambo atas buaian tu, tin suka laaa....thumbs up.. :)

    ReplyDelete
  4. wina ~ best ooo... hehehe.. akak ipar sy mmg gojes... sape tgk sure tertawan...hihihi...

    a'aa la wina.. siap ade pokok kelapak lg..cam tepi pantai.. tp, actually tepi jalan jer tu..hihihi...

    ReplyDelete
  5. lisa ~ cepat2 updates.... xsabo nak baca...

    ReplyDelete
  6. miyoko ~ cantik kan... saye nak cantik cam dia jugak..huhuhu...

    cantik ke pic tu.. kredit to anak buah shu yg pandai amik gambo...:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers