Monday, September 27, 2010

Cerita 7 Syawal

7 Syawal merangkap Malaysia Day.. hari tu juga adalah hari yg paling penat bagi aku..dari pagi membawak sampai ke malam penuh dgn agenda... huhuhu...

Aku da plan ngan kawan2 yg lain tuk ke umah Sis Nida.. Actually aku plan nak kesana dlm kul 11 sebab sebelah petangnye maktok aku nak dtg ke umah... Pagi2 da siap ke market beli bahan2 tuk wat mee kuah ptg nanti... balik market siap2 tuk ke umah kak nida...

Aku org yg plg last sampai ke umah kak nida sebab ade org mai beraya kat umah aku..

Layan jer pic dibawah k... :)


P9160436
kami...

P9160421
kami lagi...

P9160422
saye ngan ijan..adik titin..

P9160427
saye ngan wina..

P9160440
selamat hari raye...

P9160441
suke yg ni...

Lepas balik pada umah kak nida.., titin ngan adiknye ijan ikut aku balik keumah... aku jemput diorang rasa mee kuah mak aku.. kak nida & wina x dapat join.. diorang ade agenda lain....

P9160445
sedap x titin?

P9160444
sedap x ijan?


P9160447
Saye kasi titin rasa my 1st trial Cream Caramel.... hehe... sedap x titin..hehehe...tin cakap sedap tau...;p

P9160456
diorang da nak balik..hati2 dijln raya..:)

Tengah seronok melayan maktok & makcik kat umah..member aku aishah call.. ajak ke umah classmate kitaorang dulu.. maktok pon da nak gerak balik time tu...tanpa berlengah terus kesana.. best sgt jumpa sahabat2 yg dah lama sgt x jumpa..

P9160458
saye ngan abidah.. da nak naik pelamin bulan dec. ni..

P9160472
bungaku a.k.a. Wardati..

P9160463
sopankan??? hehe.. ngan diorang ni aku kena sopan skit... paham2 sendiri la yer..hahaha...

P9160464
time raye jer dpt bertemu ngan diorang ni... kalau hari2 biasa.. jgn harap la.. memasing sibuk...

Pastu, kitaorang terus ke umah Hasleeza plak... kat sana hasleeza jamu kitaorang makan laksa... sedap gilos u olls.... nyumm..nyum...

P9160484
Hasleeza 2 dari kiri...

P9160485
member classmate saye yg sorang ni jer yg rajin berjumpa... sayang ko ecah !!!

tu jer story on 7 syawal....

Syawal yg ke-8 no story ok...x kemana pon.. terus ke syawal yg ke-9... next entry k... :) stay tune !!!!!


11 comments:

  1. bessnyer korang beraya...mee kuah tu mee apa mcm sedap ajer hehe

    ReplyDelete
  2. whoa..best ye.. cik wina pun ada sekali ek..

    ReplyDelete
  3. mee kuah shu mmg sedap n mengancam...puding keramel pun nyumnyumnyumm..menjilat jarilaaa... :)

    ReplyDelete
  4. salam ziarah..lama tak ziarah blog ini..semoga tuan blog sihat sejahtera dan dilindungi Allah SWT

    ReplyDelete
  5. posh ~ mee kuah la...hehe.. wat ngan air udang & ubi... sedaapppp!!!:-)

    ReplyDelete
  6. tapak kaki ~ a'aa..wina de skali..kitaorang GENG skrg ni tau...hehehe..

    ReplyDelete
  7. miyoko ~ thanks dear.... nanti dtg lagi erk...:)

    ReplyDelete
  8. sahrom ~ thanks sahrom... hope awak pon sihat sentiasa...:)

    ReplyDelete
  9. muka shu lawaaaaaaa la..akak suka tgk

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers