Thursday, September 23, 2010

Cerita 4 Syawal

Raya ke-4 ni.. xde gi memane sgt.. sebab abg aku yg no.2 abg zaki wat open house... so, aku banyak lepak kat umah dia jer.... aku suke lepak umah abg aku ni... sebab...

1) Umah dia sejuk...angin masuk kot tingkap sepoi2 bahasa..:)
2) Dok umah dia leh tgk pemandangan cantik Penang Island dari tingkat 10
3) Peti ais umah dia penuh ngan makanan... aku soka...hahahaha....

Aku gi umah abang aku seawal 11pg...sampai jer semua dah siap.. wow, cepat sungguh kak ipaq aku masak..al-maklum la... org dah biasa wat keje2 dapor ni.. :)

Open house aritu kak ipar aku wat nasi minyak, ayam masak merah, rendang daging, ketupat nasi+kuah kacang, lemang dan lain2 lagi... tp, boleh plak aku lupa nak ambik gambar semua2 tu... sayangnye...:( kak ipar aku siap serve ala2 hotel 5bintang lagi tau...ishhh...

Yang ade pon gambar2 ni jer.....


P9110257

baru sampai umah abg... baju raya da ilang ntah kemana..aku just pakai blouse & skirt saje...:)

P9110265

Farish with TokAyah Non.. abah aku puasa enam aritu... tu tgh tunggu waktu berbuka jer...

P9110264
teruja ngan teddy bear tu..korang!! teddy bear tu hadiah abg aku kasi for birthday kak ipar aku baru2 ni..so sweet kan...hehe..

P9110262
pose lagi... Farish da berjangkit penyakit suka bergambar dari aku... asal nampak aku bawa kuar camera jer.. dia dah terjongok depan aku..hahaha...

P9110269
Qaseh sedap jer tido atas sofa... nak2 plak angin dok masuk kot tingkap... best tu !!!!

Tu jer gambar yg aku ambik.... tp, food mmg sedap giler... aku tambah 2 kali beb..hehe... aku mmg admire betul masakan kak ipar aku... semua sedap2 belaka..:)

Korang jgn kemana2 k.. will be back after this with raya story lagi...hehehe...

11 comments:

  1. bestnyaa lepak umah abang yg ditingkat seupULoh......wow...serve ala-ala 5star..napa shud leh Lupa nak capture nieh

    ReplyDelete
  2. kak nida ~ mmg best lepak umah dia... tp, yg x best.. kdg2 ade cali menyinggah...

    tu la.. camner leh lupa pon xtau... dia nya tema..black & white.. hehe..

    ReplyDelete
  3. kak nida ~ mmg best lepak umah dia... tp, yg x best.. kdg2 ade cali menyinggah...

    tu la.. camner leh lupa pon xtau... dia nya tema..black & white.. hehe..

    ReplyDelete
  4. tu la shu ni..lenkali shoot gambo mknn..kita kan pencinta makanan..Qaseh maintain cute..

    ReplyDelete
  5. suria ~ sayangkan.. kalau x leh tunjuk kat korang dekorasi meja makan dia.. mmg cantik siutt.... makanan apatah lagi... :)

    Qaseh biasa la dia.. mmg maintain.. tp, now akai banyak...:)

    ReplyDelete
  6. Shu Shinju: makanan yg sedap tu yang best tu.....

    ReplyDelete
  7. bear tu nak sama besar ngan si farish.hehe..saya pernah menyewa tingkat 14.. straight nampak genting highland..cantek bangat pemandangan malam..

    ReplyDelete
  8. yg penting si comel dak qaseh comel tull..wish nak anak comey gini..amin

    ReplyDelete
  9. kak azzey ~ betul.. sampai lupa yg shu kena diet... huhu..layan jer..:)

    ReplyDelete
  10. kak mimy ~ insyaAllah..nanti anak kak mesti comel sgt.... :)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers