Tuesday, September 21, 2010

Cerita 3 Syawal

3 Syawal....

Malam sebelom tu..dah roger2 ngan titin, kak nida & wina.. diaorg nak mai beraya umah aku on that day.... so, perancangan nak masak sesuatu tuk diaorg.... tgh dok melayan internet cari idea nak masak ape.... berYM ngan eryn... kebetulan eryn mai beraya ke Penang.. umah mak chaq dia kat Bagan Lebai Tahir.... dekat sgt la ngan umah aku Bagan Jermal, so aku jemput dia dtg ke umah aku....

Mulanya aku plan soh diorang datang pas zohor...so, aku ingt sempat aku nak masak tuk diorang.. sekali diorang tukar plan.. nak dtg lebih awal... dalam kul 11 lebih diorang sampai.. hahaha... time tu aku ape pon x masak lg... masa eryn sampai ngan kak nida..aku pon xde kat umah... aku sedang membeli belah di pasar.... hahahaha.... cian korang kan... xdpt nak merasa air tangan cik siti shuhadah... makan kuih raya ngan apam balik jer...(apam balik aku beli kat pasar)..:-)

Tak lama pas tu..titin & Wina sampai.... makin havoc susasana dlm umah aku ngan kehadiran diorg... tp, aku mmg frust sgt2 sebab x sempat nak masak tuk diorg..huhuhu.. dah la time tu lunch time....ishh... mmg terkilan sgt la....:-(

Eryn x dapat stay lama..sebab agenda seterusnya dia nak ke umah sedara dia kat seberang jaya & QBM..(shopping la tu)..hehehe.... Yang tinggal kak nida, titin & Wina.....

Jom layan pic kitaorang.... hehehe....

P9120291
bergambar kenangan ngan eryn..:) x sangka sgt...eryn sampai gak ke umah aku...

P9120292
kitaorang yg giler berposing...:)

P9120293
kitaorang lagi..:) Jom pakat teropong..cik pia dah start meragam tu...

P9120296
makan kuih raye jer korang kan..sian..nanti dtg lagi..shu masak sedap2 k...

P9120299
me with dik wina comel...:)

P9120303
me with princess miyoko....pupple kite....

P9120301
we olls yg sangat cumels & cantiks..:)

P9120300
Friend forever...friend never end...:)

Cerita raya x terhenti disini.... ade lagi k...... so... stay tune !!!!


12 comments:

  1. Hoyehhhhhhhh cepat dia update ni... ahhaha.. kita dah cam cerita bedrama ar sis... suker2 part raya bersama sama kita... eheeeeeeeee.... tu ar tak cempat rasa masakan sis shu.. sure marvelous..takper2 nanti masak ar lg... ahhahaha

    ReplyDelete
  2. Shu..semua ni kawan2 sekolah ker kawan2 blogger?bestnya mcm nih...

    ReplyDelete
  3. wina~akak wat auto publish..karang siap2 semalam..hehehe... mood bloggin suda mari..

    nanti mai umah akak lagi sekali k.. akak masak sedap2..hahaha.. sedap ke??

    ReplyDelete
  4. suria@lisa ~ tu semua member blogger penang... eryn tu member blogger KL.. dia mai beraya umah shu..:)

    lisa bila nak mai penang plak?

    ReplyDelete
  5. bessnyer sampai kesana si eryn glemer u hehe

    ReplyDelete
  6. hamboii eryn dah jumpeeeeeeee geng blogger penang noooooooo...hehe..kita bila shu

    ReplyDelete
  7. posh ~ pertemuan yg x disangka tu..

    ReplyDelete
  8. kak mimy ~ tu la.. kita bila erk... meh la turun penang...leh berjumpa-jumpaan..:)

    ReplyDelete
  9. Shu Shinju: sume pon chanteg2....dok dekat2 ke Shu..

    ReplyDelete
  10. oit, nok eryn smp penang! glemer u!!!

    ReplyDelete
  11. kak azzey ~ thanks..:) semua blogger penang.. dekat2 jer.. kecuali eryn.. blogger KL..dia mai raya penang :)

    ReplyDelete
  12. kak ina ~ glemer eryn aritu.. jadi buruan camera...:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers