Thursday, February 2, 2012

WANITA SELURUH DUNIA


Wahai wanita
Wanita yang berada di seluruh dunia
Tak kira bangsa
Umur atau rupa
Oh asalkan kau wanita


Kau buat ku gila
Bila kau menggoda
Bila kau mengada-ngada
Oh lirikan mata senyuman manisnya
Oh kau buat aku tergoda


Oh wanita seluruh dunia ku ingin kau tahu
Yang aku cinta kamu semua
Wahai permaisuriku
Dan walaupun ku tak mampu membahagikan diriku
Kepada wanita seluruh dunia
Lagu ini lagu cinta untuk kamu semua
Untuk kamu semua


Wahai wanita
Adakah kau mengerti apa yang aku kata
Kamu semua adalah inspirasiku bila ku berkarya
Ku tuliskan lagu hanyalah untukmu
Untuk buat hari kau ceria
Dan aku tak kisah mana kau berada
Ku ingin kau dengar ku berkata


Wahai wanita
Wanita yang berada di seluruh dunia
Tak kira bangsa
Umur atau rupa
Oh asalkan kau wanita


Lagu ini lagu cinta
Untuk kamu semua





seriously walaupun lagu ni TAK MENANG malam AJL26 tu..tapi, lagu ni MENANG dihatiku...sebab lagu ni like diorang appreciate kite para wanita yg selama ni dok bagi sokongan kat para lelaki gitu..ehehe..Rasa bertuah jer kan..sebab ade orang tujukan lagu tuk kite...hehehe..:p
(vokalis dia hensem la..:p)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

3 comments:

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers