Friday, February 10, 2012

Panggilan Manja...

Manja la sangat kan...

Kalau ditanya kat semua couple or pasangan tunangan...ape korang panggil kat pasangan korang??? pasti ade yang panggil sayang la.. ayang la.. b la.. anje la.. baby la..abang la... dan sebagainya...

Alkisahnye gini... pasal saya dengan encik tunang ni ha.. saya actually tak panggil dia seperti gelaran2 yang tersebut diatas... saya panggil dia nama jer.. Fairuz... semalam, saya sembang2 ngan dia.. nape erk x panggil abang??? ishh.. camner nak panggil erk?? tak biasa la.. bila saya cuba tuk sebut abang.. terus nak tergelak besar...hihihi.. msg kat henpon pon bila cuba tukar..taip "abang".. rasa semacam jer...hihi... camner nanti da kawin erk??? xkan saya nak panggil nama jugak??? kang mak mentua dengar kata tak hormat suami plak... ermmmm.... apa pendapat korang???

(tapi, dia panggil saya sayang tau...hehehe..:p)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

7 comments:

  1. erm..sms jek berani pgl syg..kikiki...bile jumpe pgl sy awk je..huehehehe...

    dah kawen pgl abg kot???

    ReplyDelete
  2. kalau dia yg suruh panggil abang ikutkan ajelah..k dee dulu panggil abang..tp sejak ada anak dah jadi ayah..hahaha..tak romantik langsung kan...husband k dee panggil ina..sonang yo..hehehe..

    ReplyDelete
  3. actually bende ni klo kite x praktik mmg rse janggal..dlu sy ngn hubby dr bertunang smpi da kawin 3 thn lbh pun msih bahasekan diri die orang je...br ni je tukar...

    ReplyDelete
  4. kitorang ayg abg...memula dulu geli geleman jugak...kalo sms I & U je....kalo depan org,kwn2 ke mak abh ke kitorg pgl nama je....tp kdg2 tershashul gaks....ahhahhahahah pasnih kene blajaq panggil nana & bee hahahhahaha

    ReplyDelete
  5. saya pon kaku kena panggil sayang..akkakakkaka tapi lama2 ok shu...pastu ada baby nanti tukar nak kasi anak panggil sama so kena tukar...pastu nanti dah tua tukar lagi bila dah lekat panggilan tu di lidah anak2...ahhahhaa mcm2 kann

    ReplyDelete
  6. will automotically change once u get marry!jgn risau!sgt small matter.

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers