Monday, February 20, 2012

To MY BELOVED MR. FIANCE.... HADIAH Paling MAHAL.. Takdak Jual Kat Mana-mana...:)

Semalam tepat jam 12.00a.m, saya lah orang pertama yang ucapkan "Happy Birthday" tuk en.tunang...siap kasi hadiah sekali...

Semalam kitaorang keluar.. so, mintak permission dari Mak Timah & Abah Non nak balik lewat skit.. sebab nak pass hadiah kat en.tunang...

Seperti di tahun2 lepas...2-3 sebelum birthday en.tunang..saya mesti ingatkan dia..."eh, birthday fairuz da nak dekat kan"..tapi, tahun ni saya x mention langsung.. konon2 wat2 lupa...hehe.. tapi, semalam pas tgk wayang kitaorang lepak kat tempat biasa kitaorang lepak @ RNR Pantai Bagan Ajam.. dia cakap..eh..ni balik lambat mak abah x marah ka?.. so, saya cakap xpe..dah bagitau mlm ni lewat skit balik...

Tepat cam 12.00 terus kita buat2 nak cita 1 benda penting kat dia.. dia pon excited la nak dengar..then, kita cakap dia...Happy Birthday Fairuz...dia senyum & cakap Tima Kasih Sayang... & kite pon terus kasi hadiah kat dia....dia terkejut+excited+seronok..sebab kita kasi ni kat dia....

KAD+CD kenangan percintaan kitaorang...

Dan, yang paling dia terkejut adalah......

Homemade by ME.. to My Beloved Mr. Fiance....

bunga gedabak beso...

 
dari sudut tepi...:)

 
siap dipack!!!

Dibuat dengan penuh rasa KASIH+CINTA & SAYANG..... (walaupon tulisan tu senget benget..hehehe..)

Dia sangat teruja..... tu yang kite suka...

Kite SAYANG dia banyak LAUT ok...sayang sangat...

HAPPY BIRTHDAY ABANG FAIRUZ..hehe...



p/s : Malam ni kite candle light dinner k..hehe...


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

6 comments:

  1. so sweet..happy birthday Fairuz...hehehe...

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya encik tunang shu nehh...hehehe wahhh kek tu yg tak menahan tuhh ;)

    ReplyDelete
  3. weweitttt......LOMANTIS laaa u Olss bedua....

    BTW happy BELATED befdayz fairoz

    BETUAH fairus dapat tunang cam kamu...BIJAK ke dapOQ.....

    ReplyDelete
  4. untungnye fairuz....kak nina boleh bake 'cucur bawang' jer!

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers