Friday, November 2, 2012

Roti Sosej BerChesse ~ Resepi dari Kak Ina

Salam semua..=)

Haritu, jenjalan kat blog Kak Ina.... kak ina ni kan kalau bab memasak mmg juara.. sedap2 plak tu.. kite boleh cakap sedap sebab kite dah buat food tester pon..hihihi... kak Ina !!! bila nak wat makan2 lagi ni? hihihi... opppsss.. lupa kan saya kena diet...huhuhu...

Haritu dia ade up entry Roti Sosej Bercheese... sedap mak aiiii... terus ambik.. pagi tadi buat... sedapnyee..tapi, makan sikit jer.. buat lebih kepada family & anak sedara yg sedang kelaparan tahap tak makan 10 hari...hahaha... jgn marah harith... :p

Ni la dia hasilnyaa....




sapa yang teringin nak buat silalah ambik resepi kat blog Kak Ina.. [tengok sini] tapi, sebelom ambik mintak izin dulu.. bukan cam saya.. dah ambik baru mintak..hahhaha..not gud !!


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

1 comment:

  1. uhuk uhuk....tersedak ai tau u dok sebut2 nama ai,hehe....jom la mai umh k.ina,lama kita x jumpa

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers