Wednesday, June 15, 2011

KU TERJAH KE WEDDING DAY MY BELOVED KAK SHA....

Salam all,

Cuti sekolah baru2 ni mmg banyak org kawin kan... pada mereka yang baru kawin tu.. SELAMAT PENGATIN BARU....

Weekend baru ni.. saye ke wedding day my beloved kak sha kat Cheras, KL...
Oh kak sha !!!... kamu dah kawin skrg kan.. cam x percaye jer...:)

Saya kenal kak sha dah lebih dari 4tahun... cara perkenalan kami sgtlah UNIK... tapi, cam segan nak cite camner kami kenal... cukuplah saye cakap perkenalan yang UNIK saje...hihihi.. dan start dari situ... kami rapat sampailah sekarang..... alhamdulillah...

Saya pegi ngan mak abah ke wedding kak sha.. & abg zaki sekali.. sebab kami ke KL naik bas... abg zaki tunggu kat sana...thanks abangku...:)

Sib baik abangku pandai jugak jalan kat KL ni... so, kitaorang xde la sesat sgt...:)


pengantin PINK.. saye pon PINK....:)

with my beloved kak SHA...

pengantin berkaraoke.... DUA INSAN... so sweet !!!! Saya suke kak sha punya expression muka...:)


Buat kak SHA & Abg MIE... CT doakan akak & abg bahagia hingga ke akhir hayat... sampai ke syurga.... InsyaAllah..Amin....:)



Noted : Banyak kenangan saya & Kak Sha... Luv U so much kak Sha...:)


8 comments:

  1. awak sangat comel pakai pink !!

    ReplyDelete
  2. Faiz ~ awak tu suka lari tajuk...but, Ok la...:)

    ReplyDelete
  3. Suria ~ thanks...on behalf kak sha..:)

    ReplyDelete
  4. Liza Razak ~ yeke dear..PINK jer erk.. colour lain x comel... hehehe...:)

    ReplyDelete
  5. lepas makan kenduri umah kak sha..CT mai umah bonda lak bawak mak n abah jalan2 kat umah bonda...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers