Wednesday, June 22, 2011

TAK JADI TUTUP BLOG !!!!!

Atas nasihat seseorang, aku tak jadi nak tutup blog ni & takkan buka blog yang baru... sebabnye... wat ape aku nak susah2kan diri sebab org lain... kalau aku wat camtu..lagi suka diorang tu... sekarang ni aku malas nak ambik port... ikot suka diorang la nak wat apa pon... kalau diorang still nak ambik tu hal aku... lantak dioranglah....AKU TAK KACAU KORANG & KORANG JGN KACAU AKU !!!!!!.......

Aku sebenarnya taknak "orang-orang tu" tau ape yang aku buat & apa aktiviti aku... tu sebab utama aku nak tutup blog ni... kalaulah boleh tukar URL blog tanpa menghilangkan segala komen & gadjet2 yang lain kan bagus !!!
BerBlog ni adalah salah satu terapi bila aku rasa DOWN ... so, aku dah pikir2 balik...nape perlu tutup kan !!!... so, aku akan teruskan.........

Thanks pada SOMEONE tu... & pada korang yang sgt CONCERN pada aku....

Sayaaaaaang korang...:)



Noted: Kalau tutup blog ni...abisla tabung NUFFNANG aku...huhuhuhu...

5 comments:

  1. yesza shu..be urself...tak yah pening pening nak tutup blog...kembalikan blog ini

    ReplyDelete
  2. biarla org naka cakap apa pun..
    slagi kita tak melanggar akidah sudeh..
    ni blog kita kan ;)

    chill sayang!

    ReplyDelete
  3. yeayhhhhh....xjadi tutup...best2 teruskan usaha berblogging anda...

    p/s: lmbt komen sbb tgh trening xleh blogwalking...

    ReplyDelete
  4. jangan sakitkan kepala kita dengan orang lain..abaikan mereka yang xpenah berpuas hati dengan kita...cheer up k dear...

    ReplyDelete
  5. there you are! just be yourself dear.. kite tak boleh puaskan hati semua org... yg penting u enjoy with what you are doing.. itu lah yg lebih utama ok! keep on writing babeh! :)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers