Monday, June 27, 2011

TEMANKAN B2B TEMPAH BAJU KAWEN..

Salam alls...

Sabtu lepas ai gi temankan by BFF tempah baju kawin kat PERDA,Bukit Mertajam...waaaaa... cecantik la baju kawen kat butik tu... tapi, maafla.. ai tak ambik gambar pon.. malu la... sebab ramai B2B kat sana tgh dok fitting baju... ai rasa malu plak nak keluarkan camera ai ni..hehehe...

Tapi, at last my BFF dapat gak tempah design kegemaran dia... BFF ai cakap x rugi bawa ai temankan dia.. sebab ai bagi banyak idea kat dia..hihihi... Tuan Penasihat 20% ok..hehehe...

Hey semua B2B kat penang... nak kasitau.. butik tu bagi pakej yang sgt reasonable bagi ai tau... cer korang kira balik... my BFF tempah baju(baju baru design sendiri)+meja beradab backdrop pelamin+makeup+red carpet+flower stand+meja kek+bantal sila for nikah.. semua tu RM1400.. murah kan !!!!
Baju2 dia plak semua cecantik... xde yang old fashion.... waaaaa.... sgt murah kan....

penang B2B..kalau ade yang tengah dok survey try gi terjah butik pengantin tu... MAYA STUDIO
Lepas settle sesi membooking, ai ngan BFF gi terjah Jusco Perda... jalan2...then gi lepak chill kat A&W.. makan coneydog..nyum..nyum.. sedapnyeeee....

kat sini baru ade gambaq.... :)


B2B merangkap BFF saya...

B2B gak... soon...:)

BFF forever... ai jadi pengapit u kan nanti..:p

sedapnye dapat makan coneydog A&W...:)

Jemput makan semua....:)


Ai dapat souvenir dari my BFF yang baru gi holiday ke Beijing bebaru ni...


Beijing FM... thanks my dear....:)


Noted : Dah lagi sorang my BFF nak kawin..huhuhu... pasni dah xde peluang nak lepak2 sekali...:(

12 comments:

  1. mmg murah tu shu...kalau kat jb muntah darah pun tak dpt rega tu :)

    ReplyDelete
  2. sis murahnya promo ke hape...lahai kalo dalam pulau ada cas lain x?

    ReplyDelete
  3. murah lah tu..tp kahwin jgn jdkan alasan xleh lepak sekali shu..cuba cari ruang dan waktu..mcm k dee..hehehe..

    ReplyDelete
  4. alahai murah nya harga penang...KL tak dapat shu...nanges...shu nanti amik sini je la...yg pntg mekap gojes key...

    ReplyDelete
  5. x jadi nk tutup blog ni ya...
    murah tu....untung le....

    ReplyDelete
  6. waaaa..murahnye..nnti, leh g survey bj2 kt situu...tp, lmbt lgla...thn dpn kottt....

    ReplyDelete
  7. Memang murah la shu...
    Kalau yun dok Penang kompem menempah kat situ gak..huhuh..

    erm,belah llaki nt boleh la kot..
    dekat jer penang ngn sg petani kan..

    ReplyDelete
  8. yahooo.. dapat makan a&w lagi.hehe

    ReplyDelete
  9. murah dan cantik sangat berbaloi kan...wah coney dog..sedapnya.....teringin jugak nie...

    ReplyDelete
  10. jelesnya kamu dpt fm dik..
    hukhukhuk nak jugaaaaakkkk..

    tiba tiba teringat float..yummeh!

    ReplyDelete
  11. a&w?? wahh! tiba tiba carving for float n mozaburger laa. :)

    ReplyDelete
  12. aduh! dah lama tak makan A&W.. terasaaa nak skg jugak.. tapi saya pose! uhuhuhu....

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers