Thursday, March 25, 2010

MY HOMEWORK....



Salam.. hye semua... hari ni dapat award lagi beb... hai.. bertambah lagi 1 award dalam almari kacaku..hehehe...

1. Thank n link the person that give u the award~
Syukran Jazilan pada NeenaAnuar yang baik hati mengeTAG aku..hehehe... rasa bangga sangat....

2. Pass this award on to 20 bloggers you've recently discovered n think r fantastic~

Haaa...20 org??? ramainyer...


So Sorry.. x cukup 20 orang.. hehehe....tp, sape2 rasa nak wat TAG ni.. sure.. silakan...


p/s : My Friends.. saye suka dapat award. klu boleh kasi lagi.. ingt nak kumpul award banyak2.. nak kalahkan dato ct la... hehehe...


Opps.. alamak.. aku terlepas pandang la..


Actually, lady ade TAG aku.. baru pasan la.. sorry yer lady... xpe... saya akan siapkanyer skrg jugak...


No.1 Aperkah jenama Deodorant yg korang pakai skang?


Deodorant Body Series from Amway.. Suka bau dia..xyah pakai perfume..mmg wangi sampai ke ptg..hehehe...



No.2 Brand ikan Sardin dalam tin yang paling digemari?


Sardin Cap Ayam...pernah cuba yg lain.. tp, x sesedap cap ayam..


No.3 Apakah bahagian badan anda yg paling anda rasa SEKSI & SEKSA!


Oh.... tidakkkkkkk.... rahsia leh x?


No.4 Aper hadiah yg paling 'HAMPEH' yg korang penah terima dr yg tersayang?


So, far.. xde yg HAMPEH.. semua SWEET-SWEET belaka..hehehe..


No.5 Korang akan rasa diri disayangi bila.........???


Bila ape yg kita nak sesuatu..dapat.. & apabila kita wat sesuatu yg baik..diberi penghargaan sewajarnya..


No.6 Apakah hadiah yg korang akan kasik pada bakal mak mentua pd kali pertama berjumpa?Bagi salam, cium tangan & pipi 3 kali.. ok x camtu??


No.7 Antara Belacan, Cencalok & Budu...yang mana lebih wangi dan sesuai dibuat perfume?


Semua xleh dibuat perfume.. tp, aku rasa budu lebih wangi dari belacan & cencalok...hehehe..


No.8 Jenama kasut paling banyak yg anda miliki?


Vincci.. Saya ni pengumpul kasut yg TEGAR.. hehehehe...


No.9 Sekiranya anda menjadi Menteri Pembangunan Masyarakat & Perancang Keluarga apakah yg akan anda lakukan demi meramaikan rakyat Malaysia?


Meramaikan rakyat Malaysia??? beranak selalu la.. hehehe...Aku x layak jadi Menteri Pembangunan Masyarakat & Perancang Keluarga la wei... kang HAMPEH...


No.10 Sila Tag kepada 5 orang yang sangat anda rasa sesuai menjadi menteri di atas!


Haaa.. sekarang homework dah siap.. nak passing kat teacher tuk checker..hehehe...


Thanks semua... Daaaa.......



4 comments:

  1. aik yang soklan tag kat bawah tu nampak cam nama lady la pulak, nak kene wat lagi ke uwaaaaaaa...
    :-D

    btw, tq kasi award tu yer nanti lady buat entry..
    :)

    ReplyDelete
  2. mmg dari lady.. tp, x yah la wat dah.. cuma shu rasa lady mmg layak jdi Menteri Pembangunan Masyarakat & Perancang Keluarga...:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers