Thursday, March 25, 2010

TAG DARI LADY OF LEISURE...

Salam... selamat kembali ke rancangan... ntah ape2..hehehe...

Tadi kan.. saje je gi jenjalan kat blog Lady.. tertarik ngan 1 TAG ni...

Caranye.. kena tulis nama & URL blog kita kat atas kertas & expose la kat blog sendiri... tapi, yg bestnyer.. anda dikehendaki menulis dengan bukan dengan keupayaan anda yg telah sedia pandai..betul ke apa aku ckp ni? hehehe... camni... sesiapa yg biasa tulis tangan kanan.. dikehendaki menulis dengan tgn kiri.. & begitulah sebaliknya....

Bagi aku yg dah sememangnya geng "MAN KIDAL.. rock beb".. so, aku tulis ngan tangan kanan la... agak lenguh juga tangan kanan aku ni... tetapi akhirnya berjaya & ini lah hasilnye...


camner??? ok x?

So, korang ade rasa minat nak buat???? tunggu ape lagi.....challo bete!!!!!!!!!



6 comments:

  1. kikiki.. siap ada icon senyum lagi tu... tapi comel jer lady tengok... lady punya cacing kerawit skit...
    :D

    ReplyDelete
  2. SMART gak walaupun bedal ngan tangan kanan....eheheheh...ni tgn KIdaL ek.....mesti kretip nie...

    ReplyDelete
  3. Neena,
    cantik ke neena? wah.. ssya jadi cewi jap...hehehe..

    Lady,
    comel ke??? hehehe.. lady kena tgk tuan dia ni... bukan comel.. tp comot..hahaha..

    kak nida,
    ya..smart.. katanye... kreatip ape nyer kak.. 1 apa pon tara..x kreatip lgsg.. semua tanya orang...kikiki...

    ReplyDelete
  4. tomey2...nnti, nk try gakla...

    ReplyDelete
  5. tin..try jgn x try.. besh2..hehehe....

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers