Tuesday, July 19, 2011

MAJLIS PERSANDINGAN FARAH AF2

hari tu share majlis pernikahan dia kan.. arini nak share majlis persandingan dia plak...

love their theme.. LOVE LAKE WEDDING.... sgt2 cantik & saya sgt2 admire... tak caye? jom tgk...

cantik bukan..nampak suci bersih jer...




WOWWWW...nampak sangat megah....

sama cantik & sama padan...

baju dia pon cantik kan....



Now, musim artis2 kawin kan... tapi, nape saya story pasal si Farah ni jer.. sebab saya minat sgt kat dia... sebab dia sgt comel...:)

Suami Farah ni orang Penang kan.. dengarnye lepas kawin ni Farah ikot suami dia dok Penang.. saya teringin gak nak jumpa dia... kot2 terserempak kan bagus..hihihi...


Picture kredit to G.I Photoshoot...


Noted : Suka layan cite si Farah ni RASA HALAL ORIENT kat Astro Oasis... 




9 comments:

  1. suami dia ENSEMMM snagat...muka familiar...KALo xsilap X MUNSHI....

    farah so cuteee..manis n sopan......

    ReplyDelete
  2. boleh digelar wedding of the year...dia pun bagus tak kecoh mcm org lain nak kawen gini gitu..tup tup kawen dia gah...terpegun org nengok...macam ni la bagus...

    ReplyDelete
  3. sukanye mekap die...nampak flawless.nanti buat wedding ala-ala cmni jugak tau :)

    ReplyDelete
  4. moga impian shu nak jumpa dia face to face tercapai...dia mmg peramah sbb dulu along PR for shopping complex..byk event melibatkan artis...

    ReplyDelete
  5. cantiknya farah..somi dia pon ensem tu...

    ReplyDelete
  6. farah berseri2..cntik kan..makeup pon xtebal..suke

    ReplyDelete
  7. cantik sangat kan...tetiba rasa nak bersanding lagi skali....

    ReplyDelete
  8. memang nice combination kann...siap ada red carpet lagik uu..hehehe mesti u terjumpa dia jugak satu hari nanti...hehe jgn lupa kem salam yer.. ;) g.i.photo shoot mcm pernah ku dengar jek nama tu..akekeke

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers