Monday, July 11, 2011

TERJAH KE PENANG HILL LAGI.... KALI NI WITH MY BELOVED FAMILY....

Salam & Hai Semua...

Tak habis2 lagi cite Bukit Bendera @ penang Hill.... alkisahnya si abg long Farish yang dah banyak kali dok suruh bawak dia naik keretapi Bukit Bendera tu...tu yg saye terjah lagi tu...

Kali ni tak bawak en.tunang... kali ni family package plak..hihi.. abah+mak+abg zaki+saya & farish jer...

Bukan main seronok abg long dapat naik Bukit Bendera..

Jom..let's picture do the talking....:)

Tujuan utama adalah nak bawak si kecik ni yang selagi x bawak pi.. selagi tu dok merengek rengek jer...

yang ni dah rezeki dia nak pi lagi sekali...layankan aje...hahaha...

OTW ke puncak....

diorang pon dah lama sebenarnye x jejak Penang Hill ni...

along with pakngah zaki..

suka sgt..mak sekarang dah makin sihat selepas berubat sakit tulang belakang baru2 ni...laju jer dia jalan.. kalau tak sebelum ni..jalan 2-3 tapak dah sakit belakang... alhamdulillah... terima kasih ALLAH kerana menyembuhkan mak...:)

kami @ Penang Hill....

 


kat atas sana...kalau nak bergambar ngan ulor sawo pon boleh.. 10 hengget jer...

nak wat Henna pon boleh...15 hengget jer...

mak abah...

acu & along...



nampak KOMTAR tak?

Balik dari Penang Hill terus ke Batu Feringgi makan laksa yang sgt2 sedap... tapi,sorry x ambik gambar pon...

sebelom tu singgah Masjid Terapung kat Tanjung Bungah.. abah & abg zaki nak sembahyang Asar..



Itu jer cite tuk hari ni....


Daaaaa...Peace No War.... Muaaaaaahhhhhhhhh !!!!!





7 comments:

  1. wah anak ngan mak ber'bag' baru :)

    ReplyDelete
  2. naik lagi..ada apa2 berlaku tak...hehehe ur lucky girlll

    ReplyDelete
  3. waaaa...bestnye...nnti, blk sana kena terjh gak bukit bendera...

    ReplyDelete
  4. amboiii mata acu mengancam uols ;)
    dh lama x lepak penang dik..masa belajar sana je dulu last naik bkt bendera ni huhu

    ReplyDelete
  5. best kan naik penang hill. tapi tak pernah naik lagi train yang baru tu.

    by the way, salam kenal. i follow k:)

    ReplyDelete
  6. lawalah gambar....
    amek guna kamera apa ya?
    dslr ke

    ReplyDelete
  7. bestkan jalan2..nasib baik train xrosak lagi..kekekkekeke

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers