Wednesday, July 27, 2011

MUSIM MENUNGGANG BASIKAL

Assalamualaikum.....

Now, kat Penang ni.. bila ptg2..banyak org beriadah naik basikal... macam basikal leh tgk... dari yang muda belia... sampai la yang ke tua bangka....

Bila malam minggu plak... ade sekumpulan budak2 keluar berkonvoi bermacam2 jenis basikal.. PIXIE la...BMX la... basikal tua la... sampai ade yang buat basikal sendiri pon ade....

Diorang ni pon dah terjebak ngan fenomena ni....

sedang berkira2 ngan tuan kedai... sesi tawar menawar...

bila dah confirm... upgrade ape yg patut...



dapat sudah pixie bicycle sebijik....

lawa gak oren+putih ni...

pusing la satu taman... abg saye tu nak kuruskan badan katanya...tu yang beli basikal sebijik ni... kite tgk camner nanti... ntah2 hangat2 taik ayam jer..hik..hik.. saya nak try kayuh gak..tapi, kena tunggu kaki ni sembuh dulu....:D

Last pic of the day.....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


mama !!!! Aceh nak satu basikal camni boleh????






7 comments:

  1. Beznya dpt ronda tman naik basikal.. Dh lama sgt xbuat aktiviti tu..

    ReplyDelete
  2. kat area putrajaya nie pun ramai orang suka buat xtvt berbasikal....suka akak tengok..hari tue dah sound en dedi suruh beli basikal..kekekke gedik kan...xtau la akak reti ka dak lagi kayuh basikal nie...

    ReplyDelete
  3. kt sini pun musim, tunggang basikal gak...tp, mls nk beli basikal..tgk jela org naik basikal tgh2 panas tuu...

    ReplyDelete
  4. skrang mmg trend basikal comeback...sana sini dah jadi kegilaan

    ReplyDelete
  5. basikal tu mcm simple gilerr kan...

    ReplyDelete
  6. alahai comelnya aceh naik basikal tuh.. siap senyum lagi...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers