Thursday, July 14, 2011

ORANG DAH NAK BALIK..DIORANG BARU NAK START KIJE !!!!!

Still kat ofis.. tak dapat balik lagi sebab tengah tunggu URGENT documents dari overseas agent to be submit to Custom Penang...

Ni yang menci ni kalau deal ngan mat saleh.. timing x kena... orang dah nak balik..diorang baru nak start kije.... ermmm..apa leh wat.... :(

Apa2 pon...SILA COOL cik shu....

nampak sedikit kurus bayanganku ini...:P






4 comments:

  1. awas..bayang2 boleh menipu..kihkihkih..

    ReplyDelete
  2. biasalah tu keje...hehe..akak pun sama kadang tu dah kemas meja..abg megat pun kt bawah dah tunggu sekali suh photocopy la..hantar dokumen...

    ReplyDelete
  3. bayang2 menipu manusia...kekekek *lariksssssssssssssssss :P*

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers