Wednesday, July 6, 2011

SUKA SANGAT PAKAI CONTACT LENS

Happy Wordless Wednesday u olss....:)

Baru2 ni shu ade beli contact lens baru... shu suka benor beli thru online sekarang..masuk ni dah 5 kali beli online...sebab banyak pilihan yang cecantik...

Paling latest shu beli adalah I.FAIRY SERIES DOLLY GREY...




Yang ni plak... shu beli dekat 1 of blogger friend Ailyl Rozanna...



colour dia x berapa nampak sgt... tapi, shu suka..sebab dia bagi besar anak mata..:)

Shu dah pakai contact lens ni dah lama... dekat 8 tahun dah... mcm mana boleh terjebak???... 1 day tu... saja jenjalan kat shopping mall.. ade amoi tu tahan shu promote contact lens FreshLook.. dia siap ajar camna nak pakai.. start dari situ.. terus bekenan.. tiap2 bulan mesti beli...hihihi...

tapi, tak pakai selalu pon.. ikot mood jugak.. kalau mai mood rajin pakai la..hihihihi...




8 comments:

  1. kalo takde masalah takpe...
    mama takleh pakai lelama..
    masuk 2 jam je..mata merah..pedih
    dh titis eye drop pun still mcm tu...
    adulaa tak merasalah nk berCL2 ni..

    ReplyDelete
  2. wah cantik ler shu....dulu khai suka juga pakai..hmm lani dah tak pakai dah..tak dan...main ngan ada anak ni..apa pon tak sempat..hehehehehehe
    ewaahhhhhhhhhhhhhh!!!

    ReplyDelete
  3. bundarrrrr gitu.. cantik adik akak...

    mekchu ni jugak yg tak reti2 nak pakai lens.. ri tu ada promo dpt lens free tu.. org apply, mekchu pun apply.. sekali pakai takat kelopak mata je.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. mama gee ~ x dapat nak menerai la camtu kan... xpe..mata mama dah natural cantik...:)

    ReplyDelete
  5. faiz~ x pon..tapi kalau pakai lebih dari 8 jam..mmg pedih...

    ReplyDelete
  6. amboi...mata tuko2 kaler... :) akak pun dh lama tak pakai sejak keje site ni...keadaan tak bape nk sesuai kan panas2...

    ReplyDelete
  7. percaya atau tidak...umur dah nak masuk 30 nie..akak xpenah pakai contact lens...sian kan....acu sangat cantik hoke..pakai lens..akak nie dah la mata besar..agak2 klu pakai lens mata lagi besar dak?? kekekkekeke

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers