Friday, January 27, 2012

Al-Kisah Mencari Hadiah Untuk Pemenang SHU SHINJU GIVEAWAY..

Beberapa hari memikir..ape hadiah yang cheq nak kasi kat pemenang2 ni... cheq ni kalau dah buntu sgt.. org yg akan cheq refer ofcoz kak ipaq cheq... Mama Qaseh a.k.a. Puan Fyda...

Terus call dia ajak keluar gi cari hadiah... tempat yang kami tuju = Jusco Perda...

2 beradik ni harus ikot sekali...

tak laqat nak kepong 2 beradik ni..noty sgt !! last2 acu letak dalam stroller jer...hahaha..


dah settle cari hadiah, mari isi perut yang kosong ini....


teruja... akhirnya dapat jugak cik shu makan donut2 BigApple yg gorjes ni...dah lama ngidamnyeee...

Aceh tak cover langsung !!!

TQ to Mama aceh sebab sudi teman acu & tolong bagi idea.. acu ni bukan apa.. bab2 nak pikir ni acu adalah malas... berbulan2 pikir pon lom tentu dapat idea... yang idea acu cuma FM Penang tu jer...hihihi...

Untuk ketiga2 pemenang... InsyaAllah, minggu depan ari Isnin shu poskan hadiah korang yer...:)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

5 comments:

  1. best la sapa yang dapat..sampai soping jusco tu..akak takde rezeki sbb tak masuk kann

    ReplyDelete
  2. alkisahnya begitu,,hadiah betoi2 sangat sweet..suka tau tgk

    ReplyDelete
  3. suke big apple yg ade ceklat byk2 atas die tu...ape name die..lupe lak..mcm alien ke ape ntah..

    ReplyDelete
  4. aceh very the comelzzzz cute sangat

    ReplyDelete
  5. duk ronda kt Jusco Perda bnyk kali dah tp tak jumpa gak BigApple tue...sedappp tngok..

    http://fadthnwan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers