Tuesday, January 31, 2012

Lots of ♥ with BFF ~ Hangout dengan Pengantin Yang Tak Berapa Nak Baru Dah..hehe..

Since Ecah kawin bulan 11 aritu, ni la 1st time kitaorang berjumpa..

Satu petang tu dapat call dr Ecah..

Ecah : Wei Paknon(kawan2 sekolah semua dah biasa panggil saya ngan nama bapak).. jom keluar aku nak belanja hang ngan pini makan sebab ari kawin aku dulu hampa banyak tolong aku..

Me: Aku ok jer.. hang ni keluaq ngan kami laki hang bagi ka?

Ecah : Xpa, dia dah bagi permission..


Berjumpalah kami di Pizza Hut Jusco Perda... biasa...makan, sembang, gelak..tu jer la keja kami.. tapi, ecah behave sikit skrg..almaklomla..bini orang..hihihi...

gambaq "tuan rumah" harus didulukan..:p

kami makan ni.. sedapppp....nak2 yang bawah kiri tu..yang kaler putih tu..xtau nama pa.. dia like kebab gak la..tp, sedap bukan main...


Pini/Ecah..

Paknon/Ecah

bukan senang nak jumpa..so, bergambaq sakan ok..:)

KAMI

bergambaq dalam keta baru ecah plak sampai tak perasan ade org tgh tunggu turn nak masuk parking.. mesti bara tak terkira org tu...hahaha..:p

nak keta cam ecah jugak !!!! huhuhu...

last ade gak sorang untie yg baik hati tolong ambikkan gambaq kami bertiga..:)












En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

2 comments:

  1. best kan gath2 mcm ni..lama x jumpa kawan2 along...

    ReplyDelete
  2. ecah yg kawin haritu ehh..ada komen kat entry tuh..ehehhe best pulak tu pic pizza udang terlentang tuhh ;)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers