Thursday, January 5, 2012

Melawat Bonda Yusnida, Kekanda Amani & Adinda Aisyah..Lepas tu gi tambah lelemak kat Pulau Sayak...

Assalamualaikum....

Minggu lepas saya sempat gi melawat bonda Yusnida kat kampung...Adinda Aisyah cute bangat...kecik jer... Kanda Amani cam biasa.... maintain cute..skrg dah ramah sangat... tak macam dulu..eksyen..nak senyum pon susah... skrg siap nak ikot acu balik lagi... kanda Amani bijak sgt.... :)


 gambar gegar skit.... amani xnak dok diam...

 Qaireen Nur Aisyah dengan Acu....

ala tomey..tomey....

Ada yang rindu kanda Amani...nah... ambik ni...Amani yang sgt comel ngan tocang dua dia tu....


 mulut muncung !!!

 ni muka x puas ati.... kata bonda dia...

 alololo...comey dia...

Lepas melawat bonda, kami terus ke Pulau Sayak.... saja nak jalan2 ambik angin... sekali dah teringin nak makan Mee Udang Pulau Sayak...

masa sampai tu tengah sunset....

 layan sunset dulu beforeorder sampai....

 cantik pantai Pulau Sayak ni.... air laut menghijau....

 tudia Mee Udang kita... portion banyak... leh makan sampai 3 orang... harga dia RM7... sangat2 sedap..pasni nak pi lagi....:)



p/s : saya tau saye belom gtau pemenang Shu Shinju Giveaway... pemenang dah ade... tapi, xde time nak pi cari hadiah ler... & xde idea nak kasi hadiah ape... any suggestion??



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

8 comments:

  1. amani cumel, aishah pun comel gak....

    hah rasanya kita pun pernah makan kat mi udang pulau sayak tuh... bonda amani lah yg bawak dulu....

    ReplyDelete
  2. mmg rindukan amani sejak bonda dia tak update blog :)

    ReplyDelete
  3. muka adik dia dah ade iras2 amani dah...ehehe...mmg geram ngan dak amani ni..dahlah dukung ringan syok dukung dia...ehehe..

    ReplyDelete
  4. comel aishah mcam amani la...sebijik like kakak dia...along amani pun sgt behave..dah mesra kamera...mana gambo bonda amani?? rindu dia

    ReplyDelete
  5. alah..comeinyer budak yg pakai baju merah tuu.. :D

    ReplyDelete
  6. shu dah gi jenguk bonda Amani ekk... saya tringin gak nak gi, tapi takde geng, harap sumenye sihat2 belaka...mmg comey la kakak amani n adik aisyah...muahssss

    ReplyDelete
  7. aduh.. tertelann air liuqq tengok gambar mee udangg tuu.. huwaaa... nak jugak!!

    btw amani dah nampak sangatt matured.. leh jaga adik lepas nie.. bile lah gamaknya nak pi visit mummy dia nie.. kene tunggu bonda balik KL dulu lah gayanya! :D

    ReplyDelete
  8. eh eh boo ada dlm blog acu la...ehehhehehe

    sedapnya la haiii mee udang tuhh mano nak dapat kat sini..uwaaaaaa

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers