Wednesday, January 25, 2012

Keputusan Penuh ~ SHU SHINJU GIVEAWAY

Assalamualaikum & salam sejahtera semua....

Terlebih dulu saya nak mintak jutaan ampon & maaf sebab lambat sgt nak umumkan pemenang Shu Shinju Giveaway ni.. bukan apa.. payah sebenarnya nak kumpulkan 3 orang juri saya ni dalam 1 masa... bila juri 1 & 2 dah ready, juri 3 plak bz.. bila juri 3 & 1 dah ready.. juri 2 plak tido..hehehe...payah bebenor... bila ketiga2 juri ni dah free.. cepat2 saya jalankan tugas...:)

Mari kite lihat siapa yang kenaaaaaaaa.....


bagi yang takleh nak view video ni... saya kasitau lah pemenangnya...

Tempat Ke-Tiga = pnsusu
Tempat Ke-Dua = cikpuanhady
Tempat Pertama = AnaLyana

pnsusu akan menerima hadiah seperti yang tertera dibawah...


untuk cikpuanhady, anda bakal menerima hadiah cute seperti dibawah ini...


Dan untuk pemenang tempat pertama, AnaLyana... anda bakal menerima ini...


Diharap Analyana, cikpuanhady & pnsusu suka dengan hadiah saya ni...(ekceli buntu nak kasi hadiah ape..ni yang terbaik boleh saya bagi..hehehe..yang penting IKHLAS...)

Kepada ketiga2 pemenang, sila tinggalkan details anda diruang komen ini... @ nak email kat saya pon boleh ctshuhadah@yahoo.com

Last, nak ucapkan jutaan terima kasih kepada anda2 semua yang support giveaway saya ni...bagi yang tak menang..cuba lagi di lain giveaway, insyaAllah..

Sekian... babai....:)

Aceh cakap... tahniah untie2 yang menang !!!! :)





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

8 comments:

  1. pretty gifts!

    congrats pada yg menang ye! ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah utk pemenang....kiutlaaa

    ReplyDelete
  3. rasa nak nangis coz gembira sangat..

    hadiah cantik,,,,terima kasih shu shinju

    ReplyDelete
  4. baru dpt tgk video itu..sangat comel aksi mereka.......terima kasih tangan bertuah yang pick up nama su su tu yaaaa

    ReplyDelete
  5. tq tq tq.. bestnya.. tempat pertama lagi tu..:)

    tq ye Shu...

    kite kasik details kat sini jelah..(kes mlas nk bukak yahoo)

    Nama : Nurliyana binti Uzir
    Alamat : Seksyen Wang Awam I, Aras 4, Blok Tengah, Perbendaharaan Malaysia, 62592 Presint 2, Putrajaya.
    No tel : 013-3396435

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers