Wednesday, January 11, 2012

Ke Pulau Sayak Bersama Kak Haslina Hassan

Assalamualaikum...

Ahad lepas dapat juga saya jumpa dengan Kak Ina.. camner erk saya kenal kak ina..errmm... dari kak Nida kot..ke dari Bonda Yus.. tak berapa ingt la..kitaorang kenal dari alam maya ni la... tp, kak ina xde blog.. dia jadi silent reader jer..hihi..

Dah berapa bulan dok plan nak jumpa.. sebab kak ina dok KL.. tapi, tiap2 bulan dia balik utara... akhirnya, minggu lepas baru dapat jumpa...

Kami jumpa di rumah bonda Yus... melawat bonda & baby Aisyah..kak Nida pon ade sekali time tu..tapi, sorry la xde gambo... masing2 terlupa nak ambik gambo.. hihi...

Lepas ke rumah Boda, kami terus ke Pulau Sayak.. nak makan Mee udang.. lapo suda.. punya simpan perut.. x ambik lunch..sebab nak makan Mee Udang Pulau Sayak ni...


Kak Nida x ikot kitaorang, sebab dia ade hal lain... so, kami2 jer la...

En.tunang order Nasi Goreng Udang... boleh la..xde la sedap sgt....

Dan saya ofcoz order Mee Udang... sedap !!!

Apa lagi tunggu?? jom la makan...haha..

Kak Ina & family...

saya bersama en.tunang...

mekasih kak Ina...sebab belanja kitaorang makan.... semoga murah rezeki anda...:)

Balik umah, tetiba perut lapo lagi... lauk tengahari Gulau Udang Mak saya bedal plak... pastu kacau abah makan Laksa... esok pagi bangun tido Sinus melampau...huhuhu...



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

4 comments:

  1. x leh tahan tgok mee udang..tinggal along jer yang tak jumpa lagi kan?

    ReplyDelete
  2. nnt nk try jugak laa makan kat situ.saya peminat mee udang tegar!!

    ReplyDelete
  3. akak craving en tunang shu punya sbb udang besor

    ReplyDelete
  4. ya ampunnnnnnnn mee udanggg tuu.. terbeliakkkkkkkkkk aihh bijik matoo nie hah!!!

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers