Thursday, January 19, 2012

Apa Yang BEST Raya Cina Nie...???

Bak kata kak Inaachik..best sebab leh makan buah feberet dia & dapat cuti panjang...

saya pon sama.. masuk ni dah lebih dari 10 biji buah limau saya telan.. sampai x kuar lunch la... kenyang makan buah limau....

tapi, ada lagi 1 benda lagi yang buat saya suka giler bila mai Raya Cina ni... nak tau apa????


TADAAAAAAAAA..............

yang dalam SAMPUL tu..buat saya paling suka bila raya cina ni..hehehehe...


Jangan marah aaaa.....:p





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

3 comments:

  1. dpt angpow tu, Shu, dpt brape ratos? heeeee.............

    ReplyDelete
  2. ye lor...masa kat company lama dulu banyak gak kumpul ang pow..al maklum la..banyak buat event cina kan..hehehehe...pernah cecah RM500 tau..sekali dapat jerk..

    ReplyDelete
  3. syok giler dapat angpaw...akak dapat limau je..jadi la properity gak tu kannn

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers