Monday, January 16, 2012

Cik Shinju Makin Improved Memasak Hokey !!!

Assalamualaikum & Selamat Pagi....

Dah lama cik shu tak masok dapor... wiken baru ni.. plan nak jenjalan ngan en.tunang x jadi.. sebab last minit dia dapat On Call.. kene wat OT... huhuhu..punah harapan nak ke Pantai kerachut... so, dah xde wat ape.. jom main masak2...

Dah lama teringin nak makan spegethi... tapi malas nak buat... wiken baru ni gagah gak buat... jangan diikut sgt mood malas tu... maka.. petang sabtu... Paknon & Mak Timah kena layan tekak omputih sat no....


Spagethi Bolognese dengan Teh O Panas...

Ohhh...sangat bangga ngan diri sendiri.... kalau dulu 1st time buat abah komplen masam sebab tomato puree terlebih... kali ni buat PERFECTO !!!! xde komplen.. thumbs up !!! :D


Oleh sebab sedap..saya dengan rasa agak RIAK kasi tayang lagi sekali... hihihi... jangan marah aaaaa....




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

6 comments:

  1. menu westeren dah pandai buat...yeayy pasni lasagna lak..cer try eh

    ReplyDelete
  2. TEPUK TANGAN BUAT ANAK PAKNON & MAK TIMAH!!! :)

    ReplyDelete
  3. Share la sekali resepi nya...Ngeeeeeeeeee~

    ReplyDelete
  4. wahhh terus rasa lapaqqqqq....nak makannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  5. nyum nyum nampak sedap.. share resipi ok..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers