Friday, June 1, 2012

This Is For You Wina Dear..Selamat Pengantin Baru...:)

Dear Wina,

Hanya tinggal kurang lebih 4 jam lagi kamu akan bertukar status... awak tau apa yang kak shu rasa sekarang ni??? sangat gembira sebab kamu bakal melangkah ke alam rumahtangga yang penuh dengan kegembiraan....

Mengimbau kembali perkenalan kita... kita ditemukan oleh kak Nida... Ingat lagi tak pertemuan pertama kita??? kat Pen Mutiara Curry House... masa tu kite ade Iftar Gathering kan...pertama kali bertentang mata..wahhh gitu... u are so sweet...comel... baik hati... & selepas tu kita saling contact2..keep in touch.. selalu skype share2 story... cepat jer masa berlalu.. now, awak dah nak jadi isteri orang... akak jugak yang lambat kawin...huhuhu...



pertama kali bertemu...
raya di rumah titin...:)

raya 2010..


on your E-day..:)

 Akak doakan majlis Wina berjalan dengan lancar & akak doakan kebahagiaan Wina & Syam, sampai ke Syurga...insyaAllah..Amin....

Rasa sayu jer hati ni... taktau nape... tapi, dalam masa yang sama kak Shu happy sangat sebab hajat Wina & Syam akhirnya tercapai...:)

InsyaAllah..kalau xde aral akak sampai kenduri Wina esok yer darling...;)

Love,
Kak Shu...

En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

2 comments:

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers