Saturday, June 23, 2012

Selamat Hari Lahir MAK.....WE ♥ U !!!

Salam semua...

Hari ni 23 June adalah hari lahir mak yang ke 57... pagi tadi bangun jer dari tidur terus ucap kat mak..=)
Memandangkan semua ada ari ni kami nak celebrate birthday mak.. harap2 plan kami berjalan dengan lancar...


Kesihatan mak lately agak tak baik.. start dari bulan 4 aritu... mak masuk keluar hospital.. kesian mak.. selera makan mak pon dah kurang..badan mak pon makin menyusut... tapi sejak 2-3 ari ni aku tengok mak makin kuat dah.. makan pon ade berselera.. harap2 berterusan...


Mak !!! Adah doakan semoga kesihatan mak makin baik.. jangan stress2 k.. mak selalu pikirkan masalah orang.. tu yang kesihatan mak terjejas... sekarang ni mak pikir diri mak jer..pikir mak nak sembuh k... pedulikan masalah orang lain... kite pikir masalah orang..diri kite jugak yang merana... Aku sebagai anak perempuan tunggal dalam keluarga... adalah menjadi tanggungjawab aku tuk jaga mak... mak is my bestfriend !! apa2 pon mesti gitau mak...



Selamat Hari Lahir MAK!!! Semoga mak diberi kesihatan yang baik dari ALLAH... semoga MAK happy2 selalu... KAMI semua Abah, Abg Izal, Abg Zaki & Abg Zaid sayang MAK Dunia Akhirat !!!! ♥♥♥

Selamat Hari Lahir MAK......WE ♥ U !!!



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

3 comments:

  1. MAK TIMAH.....selamat hari lahir,......

    nida doakan maktimah diberi kesihatan yang baik........

    bertuahnya shud masih ada MAK...leh rai segala - galanya...

    HARGAIIII mak sebelum terlambat ya...

    ReplyDelete
  2. hepi besday mak timah...semoga dipanjangkan usia n cpt2 sembuh ye

    ReplyDelete
  3. hapy belated beday buat bonda shu

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers