Thursday, June 14, 2012

1 of my favourite activity di masa lapang......

1 of my favourite activiti di masa lapang......



seronok ooo main bowling..walaupon kadang2 bola masuk longkang... bola terpelanting ke belakang...hihihihi..tapi, enjoy sgt !!!! bola yang sesuai ngan saya adalah bola 10 @ 11...strike tu kadang2 jer... hihihi...

sape2 nak ajak saya main bowling jom la....=)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

6 comments:

  1. sama la ngan along..sgt suka beriadah mcm ni...tgok pak zain main bowling..memang teruja..

    ReplyDelete
  2. ai shu shinju..sapa menag main bowling?GK dah lama tak pegang bola bowling...

    ReplyDelete
  3. Seumur hidup baru sekali jeks saya main bowling..Itu pon kena jadi bidan terjun masa inter-house kat office aritu sbb peserta sepatutnya x dtg...Cissssssss~

    ReplyDelete
  4. huwaaa, baru perasan lama gila tak main bowling. :(

    ReplyDelete
  5. akak suka tengok je org main bowling..tak suka main bowling..cepat bosan ..hihih..rugiii

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum sis. enjoy kan main bowling nie, tapi paling tak best kalau dari start maen hingga habis, dok masuk longkang je.huhu~

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers