Monday, June 4, 2012

Wedding Wina & Syam (Syam Side)

Assalamualaikum...

Wiken lepas adalah wiken yang paling memenatkan... dari pagi Sabtu sampai ke Ahad malam dok atoq kenduri ja... sampai naik lemau tengok lauk kenduri....

Kali ni saya skip dulu yang ari sabtu... saya nak reveal cita ari ahad dulu... sebab kak Nida tak sabar nak tengok gambar we olllss...=)

Kenduri Wina adalah pada ari sabtu, saya gi dah last minit.. pengantin pon dah buang makeup sebab nak sembahyang.. tp, sib baik dia tak tukar baju lagi..dapat jugak gambar sekeping dua.. yang tu nanti saya cite lain.. saya nak cite kenduri sebelah lelaki... saya dijemput jugak...

Hari yang sama, adalah kenduri abang kepada kak ipar saya Fyda.. so, saya gerak dari sana bertemankan abang & kakak ipar saya...Abg Zaki & Kak Lisa...

Dapat gak jumpa Kak Nida & Zainab... kakak Sofia tak nampak rupa.. pi mana pon taktau...hihihi...

Luv this picture !!!
comelnyeeeee.....


Amboi Zainab...mata tuuu...tgk ape syg???


Pengantin adalah tersangat gorjes & tampan.... tak caye???? meh sini nak tunjuk kat hampa.....

 segak & tampan bukan !!!!

pengantin pompuan notty erk pose gitu...hihhii..

Wina !!!! awak sungguh gorgeous sekali!!!

saya with pengantin.. ambik aura...

kami dengan pengantin..

Kami akan selalu doakan kebahagiaan awak adik manis Wina & Syam... Semoga bahagia didunia & di akhirat...Amin....=)

p/s : Kak Nida.. nak tengok pic yang lain kat FB ya...=)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

2 comments:

  1. tahniah wina..lepas dia tak update blog dulu, terus susah nak contact.wuwu~ send my regards to her ya sis shu =)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers