Thursday, June 7, 2012

Best Ade Kakak Ipar Yang Satu Kepala TING TONG !!!! hehehehe...:D

Salam semua.....

Kalau dulu mengeluh kat mak abah... sebab takde kakak kandung.. rasa sunyi..takde tempat nak meluah perasaan.. & paling tak best keje kat dapur semua kite kena buat...tapi, sekarang nahhhh... saya dapat 3 orang kakak ipar...hihihi.. dan yang paling best.. semua satu kepala ting tong... sporting habis...
 
yang ni kakak ipar saya yang paling giler sporting... dengan dia semua ok... plan la apa pon..sure menjadi ngan dia... bila dia balik Penang, saya yang best..sebab ari2 ade je agenda dia...hihihi...


Kak ipar sorang ni plak jenis kuat nyembang... kalau saya overnight kat umah dia... sure tak tido... serius !!!! masuk je bilik tido..tp, sembang sampai subuh... saya kalau overnight umah dia abang akan tido kat hall... saya tido sebilik ngan kak ipar & anak2... hihihihi...giler kejam kan saya ni...:p



 kak ipar yang ni plak agak matured... ngan dia pon leh masuk 1 kepala... saya kalau ngan dia mmg xde benda lain nak buat kecuali...SHOPPING !! SHOPPING !! SHOPPING !!....hahaha... ngan dia call je gitau kat mana shopping mall ade sales..sure 15min lepas tu dia sampai...hahahaha...tapi, now dia tgh sarat ngandung... agak terbatas skit kot... erkkk??????


 hihihi...tengok yang belakang tu...sabo jer la....hahaha...

 yeayyyy !!!!!!!!!!!!


Bersyukur sangat dapat kakak2 ipar yang super best & sporting...=)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

4 comments:

  1. bestnya dapat akak ipar satu kepala :)

    ReplyDelete
  2. best wooo dpt kak ipaq satu kepala...enjoy jaa dok ngan depa......

    serius si lisa ni chumiLLLLL

    ReplyDelete
  3. bes ada kak ipar..along xde pun...dulu ada la...tp dah lost contact..

    ReplyDelete
  4. asikk bangat!!! semua cantik2...semua sporting2!!! i likeeeee...ramai kakak ipar u tau...jeles i :)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers