Friday, June 22, 2012

Cerita Basi ~ Jalan-jalan KL Lumpur !!!

Salam Semua...

Ni cerita lama dah..bulan 4 aritu... short trip to KL.. temankan kakak ipar saya meeting ngan client dia... since dia tgh memboyot... abang saya suruh saya temankan dia...dia tak kasi binik dia drive sensorang katanya... olololo..sweet sgt abang saya tu kan..=).. kebetulan plak abang saya dah ditransfer ke Bank Islam KL..xde sapa nak temankan dia.. jadi peluang saya jugak tuk berjimba..hihihi...

Trip kami weekday...pegi ari rabu balik ari jumaat... masa tu ade janji ngan Kak Mimy mama Fayel nak berjumpaan.. tp, tak sampai hajat sebab fayel demam..huhuhu...

Actually, xde wat mende pon kat sana...kami dok Presscot Inn Hotel kat Medan Tuanku, hotel penginapan abang sepanjang dia ditransfer ke sana.. memandangkan hotel tu dekat ngan shopping mall..maka saya ditugaskan meneman mak boyot shopping.. hehehe... tp, saya pon ade shopping sesikit... habuan penat...hahaha....

So, mari layan gambo yang tak seberapa ni...=)



dak ni sibuk je nak ikot..sampai ponteng sekolah 3 hari... not gud okey !!!!

masa ni kat Bukit Bintang...
  
motif bergambar depan maybank...mcm penang xde Maybank !!! hahaha...


mcm2 perangai orang saya tengok kat BB ni.. naik takot pon ade... huhu..
 
kat BB ni org Arab punyala ramai.. dah rasa dok kat negara arab plak... pom pang pom pang dengaq depa dok cakap.. dengan diorang pasang lagu arabnya.. dengan tengok depa menari bagai.. takotttttt !!!


pastu gi Pavilion... mak boyot muka penat... tu la shopping tak hengat...hihihi...
 Balik hotel masing2 penat konon nak tido... pastu perot rasa lapo... malas nak keluar suruh abg tapaukan jer... dia beli kat kitaorang Cheese Nan... giler sedap weeeeeiiii !!!!!!!!!!! orang2 KL mesti tau 1 kedai ni.. Cheese Nan yang sedap tu... mmg giler sedap... kat penang xde plak cheese nan sesedap tu...


ni ha... mmg sedap la... makan dengan kuah kima daging.. semangkok tu RM10.. mahal gilerrrr !!!!! tapi, sedap punya pasal tak kisah...=)


Malam before bertolak balik... ajak abang dinner kat kedai tu lagi... kali ni kami order...


beriani kambing...

ayam tandoori..

cheese nan..ofcoz wajib... saya balon sorang..

abang tak kisah..tiap2 minggu dia leh pekena... sebab dia keje sana kan...

muka kekenyangan+kepenatan... balik tu ingat nak tido jer sepanjang perjalanan..sebab abang yg drive.. dia ikot balik..cuti sabtu ahad kan... tp, xdapat..sebab abang bawak keta mcm F1... nak tido pon xleh..huhuhu...

Now, hati ni rasa teringin sangat nak makan Cheese Nan tu lagi... huwaaaaaaaa.....


ni la kedai dia... RSMY house of real beriani...

p/s: tekak Penang ni kalau pi tang mana pon mesti nak cari yang Penang jugak...hihihihi... takleh nak wat apa...




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

6 comments:

  1. kak i ipaq shu muka cam omputih

    ReplyDelete
  2. Lunch time tadi baru g Maybank itu..Hehehehe~

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum sis. =) nan cheese tu memang menggoda =)

    ReplyDelete
  4. sedap nampak nan cheese tu,awat k.ina xtau pun masa dok kl dulu...huhu

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers