Wednesday, June 6, 2012

Wedding Wina & Syam (Wina Side)

Salam semua...

Lepas balik dari kenduri kat Alor Setar, terus rushing ke rumah Wina plak...memang rushing giler... sampai dari alor setar pukul 4.30ptg, pastu terus gi ambik en.tunang... sib baik ramai orang kat umah wina... cumanya meja beradab semua dah simpan...

Sampai jer, mama wina suruh makan dulu... pastu baru gi jumpa perantin.. tapiiiiiiiii.... perantin dah tanggal makeup... perantin baru pas sembahyang... saya suruh perantin pakai baju balik.. tak makeup xpe dear.. awak dah cantik....

sementara tunggu perantin siap.. kite pose dulu dengan hand bouquet dia...hihihi...nampak tak kat belakang tu.. si suami sedang siapkan si isteri.. sweet kan..hihihi...


ok, perantin da siap... see!!!! awak tetap gorjes walaupon tanpa makeup....

bakal perantin insyaallah..ambik berkat !!! (OMG!! saya nampak sangat bambam dalam pic ni...huhuhu..)

saya ngan ngantin plak... wina comeyy laaa !!


saya yang sedondon dengan pengantin... tak plan pon..kebetulan jer....


Guestbook jangan dilupakan... ucapan yang best2 untuk perantin...=)


psssttt !!! perantin tgh hanimoon kat Langkawi lah....hihihihihhi...:p


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

5 comments:

  1. wina ni, dok mcm mana situasi pn memang chumiLLLLLLLLLLL.......

    tudia bakal pengantin amik aura dh.hihihihihihi

    xpa, banyak masa lg untuk improved to keciLLL skit..don worry ya ^_~

    ReplyDelete
  2. along ~ dah petang time ni..pengantin nak sembahyang..sbb tu bersihkan makeup.. tp, x makeup pon dia still gorjes kan..:)

    ReplyDelete
  3. kak nida ~ kan..dia camna pon comel... :)

    byk masa lg ka? 6 bulan cukup tak nak diet?? hihihi...

    ReplyDelete
  4. baru i perasan, ni color purple pulak bunga tuh..hehehhee sedondon la u dengan bunga2 tangan perantin...cantek!

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers