Tuesday, June 5, 2012

ME as a Dulang Girl di majlis kawin Orang !!!

Salam semua...=)

Sabtu lepas saya dijemput menjadi the dulang girl di majlis kawin abang kepada kakak ipar saya Fyda kat Alor Setar...hihihi...best jugak kan jadi dulang girls ni....hihihi...
  
Dalam banyak2 dulang ai pilih dulang cekelat..hihihi... bukan ape.. tuan rumah yang soh ai bawa dulang ni..coz budak2 dok ushar jer..diorang takot hilang cekelat tu... muka ai kan ade garang2+comel skit..hihihi..budak2 takot ngan ai...hahaha...kesian... (baju ditaja oleh diri sendiri..last minit beli.. baju yang sepatutnya dipakai x sempat siap...sadis tol..)

Sesampai je umah pengantin.....

beratuqqqq..... panas terik oiiii...cair makeup mak.... nyah !!!!

amboi perantin...lajunyaaaaa...hihihi...

panasnyeee..tapi, senyum mau maintain....

adoiii..taktau apa masalah baju pepel tu...
 
makan time...1 jer nak cakap.. kenduri kat kampung ni walaupon presentation dia tak menarik...tapi, lauk dia mmg super delicious !!!!


bergambar dengan perantin...


olololo...segak & tampan perantin kita....


 
ok..kenyang dah..jom balik...

 
peneman saya aritu...my abg & kakak ipar...

Overall memang best... lepas balik kenduri ni saya rushing nak ke rumah Wina plak... nanti la saya cite lg k...=)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

2 comments:

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers