Wednesday, May 11, 2011

My E-Day ~ Upacara Menyarung Cincin Oleh Mom In Law To Be.. ~

Yeah.... ni la saat2 yg sangat mendebarkan.... masa rombongan pihak lelaki sampai xde rasa pape lagi... masa dah abis berbincang... tudia... my heartbeat berdegup kencang...huhu...time tu baru la nak baca satu ayat tu... "La ila ha illa anta, subhanaka inni kuntu minazzalimin"... tu ayat yang selalu saye baca bila saya dalam keadaan mendebarkan, cuak, takut, marah & sebagainya....:)

tudia...mai dah !!!!! huwaaaaa....

Nasib baik la..kawan2 yang temankan saya dalam bilik berjaya tenangkan hati saye ni...hihihi...thanks to Wina, Ecah & Pini... korang mmg best !!!!!

But seriously, masa nak keluar dari bilik...tetiba rasa nak nangis.... huhuhu..apakah???


Ingat keluar terus nak sarung cincin... alamak... Tok Imam nak baca doa dulu... malunye ai.... kena stay lama plak kat depan mini pelamin tu...rasa cam nak totop muka ni ngan talam... sebab semua org pandang kat ai...huhuhu...tapi, yang bestnye.... ai ade pengapit u olllsss...jgn jeles....

Amin Ya Rabbal Alamin.... pjg sungguh pak aji Rahim baca doa...ai dah malu giler dah ni...wina sebelah ai maintain jer..:)

Ni la pengapit ai... Wina XOXO... thanks dear...:)


Tiba masa tuk disarungkan cincin....

Berdebar weh... time ni nak senyum pon terketaq2 bibir ni... hadoiiii.....tapi, its a sweet moment ok...:)

Tima kasih Mom In Law To Be...cincin sgtlah lawoo... hehehehe...salam kena cium tgn ok...hehehe...

meh nak kiss2 skit...ehehehehe....ai tanya mak ai..mak, jeles tak tgk adah cium bakal mak mentua??.. mak ai senyum jer...hihihihi...

bergambar dengan sebahagian dari keluarga pihak lelaki...



Oh !!! sgt lega bila dah settle... lepas tu..tetamu dijamukan dengan pelbagai makanan yang telah disediakan....

Pasni ade outdoor ngan en.tunang plak...hehehe...nanti saye updates lagi k...TQ semua...:)


10 comments:

  1. time nie memang ketaq gila ooo..haha...tangan saya bleh nampk terketar2 time usa jari kt mak mentua...hihiihih..

    perasaan yang sampai bila2 kita ingt:)

    ReplyDelete
  2. heheheheh......sweet moment nie...
    dan-dan tingat awrah mak sarung cincin kat jari..
    saya cooL jaa..tp mak yG gemuruh...;

    shud chantikk...famiLi fairuz segak-segak aih....

    ReplyDelete
  3. terharu baca entri ni!!! kita sangat2 hepi sebab kamu hepi yayang!! i love u so much!

    ReplyDelete
  4. simple but nice.. hope my turn after this.. haha.. tp kena tgu cik wina dulu kot.. dah semangat jadi pengapit cik shu.. =)

    ReplyDelete
  5. masa akak dulu siap gigil tangan sejuk gila..hahahahahaha lawak lak klu di ingat2kan kembali...

    ReplyDelete
  6. safiyyah ~ kan..kena ingat sampai bila2..:)

    ReplyDelete
  7. opida ~ sweet kan.. segak2 no family fairuz..hihihi..

    ReplyDelete
  8. mrs chenta ~ luv u too yayang... sgt sgt tau !!!

    ReplyDelete
  9. waniey ~ akak doa turn u just aroung the corner..:)

    ReplyDelete
  10. pepel bonda ~ hihihi... sapa tak ketaq tu xtau la kan..hihi..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers