Tuesday, May 24, 2011

SAYA SAYANG KAWAN2 SAYA !!!!!!



Nak tergelak tgk gambaq ni.... masa ni en.tunang call gtau diorang akan sampai lambat sikit.... ai dah cuak ok..... hihihihi....

Diorang ni la satu2nya classmate ai yang still keep in touch sampai sekarang..yang lain2 dah lost contact....



Thanks u ollss for coming...:)

 
Note : Xde bahan nak updates blog... so, layan la cite E-DAY yang tak sudah2 sampai lebam....hehehehe...:p



8 comments:

  1. mmg cuak kalau pihak lelaki lambat.tp sib baik bg info...kalau tak...mau gugo jantung menunggu..

    ReplyDelete
  2. kalau alg sure pi jemput dia..tanya pesal lambat?mulut org nak kena jaga jugak kan..

    ReplyDelete
  3. adik comellll ;)

    erm ada masalah yg sama ngan akak eh? sabar je la kan..tensi mak okeh..

    ReplyDelete
  4. berdeborkan bertunang..tgu nikah sok..eh..tgu first night sok..hahaha..

    ReplyDelete
  5. takde pun gambo kt mini pelamin tuu...sedih aa :(

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers