Wednesday, May 4, 2011

Persiapan My E-Day ~ My MUA Fiza Jalinan Kasih ~

Salam all,

Kite bercerita pasal make-up plak k... hihihi...jgn jemu tau....:)

Actually banyak butik pengantin saye dah survey tuk make-up ni... dalam banyak2... Jalinan Kasih lah yang paling saye admire.. lagipon dekat jer ngan umah saye... 5min jer dah sampai... & lagi 1 koleksi baju2 pengantin dia...Ya ampunn.... mmg cantekkk gilos... tapi saye x ambik baju pon kat butik ni..just ambik make-up & accessories jer...

InsyaAllah, esok wedding nak ambik baju kat butik ni... tapi saye kena diet dulu...hihihihi...(mmg kena diet pon...wajib...)

So, korang yang berminat ngan servise Jalinan Kasih ni... boleh la contact diorang.. kot ade yg dok survey2 ke... boleh la add diorang kat Facebook [CLICK SINI]

My MUA.. Fiza namanya....:)

Thanks Fiza... kamu dah buat saye cantik on that day...hihihihi....:)


2 comments:

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers