Monday, May 16, 2011

AL-FATIHAH....

Salam...

Pagi yang cerah..tapi, hati x berapa nak best sebab semalam dikejutkan dengan berita pemergian MAMA.... bonda tercinta kak Anida & adik Ekah...

Seriously, saye mmg terkejut sgt bila dapat berita ni.. tapi, sebagai manusia...kita harus menerima ketentuan ALLAH...

Kak Nida, Ingatlah, ALLAH lebih sayangkan MAMA... org yang baik..mmg sangat cepat ALLAH ambik dia balik... banyak bersabar kak..

Untuk adik Ekah... sabar ya sayang... ingat !!! tikah masih ade Bapak, Kak Long, Abg OP, Sofia dan adik beradik yang lain....

Tabahkan hati yer....

Sampai ke saat ni saye macam percaya @ tidak jer yang arwah MAMA dah xde... MAMA seorang yang sangat baik & peramah... sangat senang bergaul ngan MAMA...

Sama2 kite sedekahkan Al-Fatihah buat arwah MAMA.. semoga rohnya dicucuri rahmat & ditempatkan bersama orang2 yang beriman..Amin...

AL-FATIHAH....



15 comments:

  1. yeah me too dear.....akak sangat2 terkejut bila dapat sms dari nida semalam...akak lak lambat baca...dah kul 4 cam tue baru akak baca sms dia...sangat2 rasa bersalah sebab dia sms akak cari telekung mana yang mama akak pakai yang mama k.nida pesan tue..huhuhuhu nasib baik depa jumpa jugak last skali...syukur....semoga rohnya di tempatkan dikalangan insan2 yang beriman...amin. dan al-fatihah...

    ReplyDelete
  2. shu pon terkejut gila kak... x sangka sgt....

    kita sama doakan semoga rohnya dicucuri rahmat..amin...

    ReplyDelete
  3. salam shu,...akak pun terkejut baca kat fb pasal arwah mama nida...rasa macam baru je hari ibu kan...pastu baca blog adik dia ...siap celebrate sesama...oh akak sebak...masih terkejut jugak..shu tau napa arwah mama nida meninggal?? kalau jumpa nida kem salam kat dia eh..Alfatihah...salam takziah dari akak ...

    ReplyDelete
  4. kak mimy ~ tu la pasal..diorg baru je celebrate hari ibu sama2...

    arwah mama meninggal heart attack kak..

    InsyaAllah, shu jumpa dia shu kirimkan salam akak k...

    ReplyDelete
  5. innalillah..sampaikan salam takziah dekat kak nida yer..alfatihah

    ReplyDelete
  6. AL-FATIHAH buat arwah

    :( tak kala rasa sedeh menyelubungi jiwa raga kita ari ni kan kak.. klu lah berhenti kan masa... dah berhenti kan dah... sedeh sangat2..

    harap kak nida sekeluarga kuat semangat..

    wina tak tau nk ckp camner dah.. cian sgt2 kat kak nida tersayang tue... wina tak sempat jumpa ika kemarin... sure ika sedeh sgt2...

    YA ALLAH...

    sabar2 yer...

    ReplyDelete
  7. al-fatihah... mekchu pun dah lama x jenguk blog nida...

    ReplyDelete
  8. sedihnya shu... =(

    sama-sama kita sedekah alfatihah ya..

    ReplyDelete
  9. semoga nida n ekah tabah...
    akak takleh nak bayang kalo akak ditempat dorang... akak ade ayah tp cam xder ayah... mak akak segalanya bagi akak...

    ReplyDelete
  10. al-fatihah..moga nida tabah..dee dah pernah rasa dulu..insyaallah..redha jelah ye nida..lama2 kita boleh terima..

    ReplyDelete
  11. Alfatihah..takziah utk mereka...

    ReplyDelete
  12. akak lak skang dh jrg masuk fb...blog jugak..sampai terlepas pandang mende2 cmni...takziah utk nida...sian dia...smoga dia tabah hadapi dugaan ni...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers