Tuesday, May 31, 2011

MIMPI GIGI PATAH !!!!

Semua orang tau..mimpi itu mainan tido...tapi, ade gak mimpi jadi kenyataan kan....

kalau mimpi yang best2... confirm nak mimpi tu jadi kenyataan.. tapi, kalau mimpi yang tak best..let say jumpa hantu.. mmg tak aaaa.... huhuhu...

bercakap pasal mimpi... semalam saye ade mimpi gigi bawah saya patah...

Mengikut kepercayaan org2 melayu, kalau mimpi gigi patah, maknanya salah seorang dari sedara terdekat kita akan meninggal dunia... ishh... boleh percaya ka? ajal maut di tangan ALLAH kan... tapi, ade yang cakap its related... mintak dijauhkan....

Ape pendapat korang????? share meh !!


Note : Sapa tgk cite Panggilan Arwah kat Astro Citra?? pasal mimpi gak tu...


6 comments:

  1. mimpi ni mainan tido...tp kalau ? i pernah berlaku waktu I kehilangan adik masa tu mimpi gigi bawah patah...wallahualam

    ReplyDelete
  2. ye ke.. tak pernah pulak tahu menda ni.. kalau saya memang tak percaya dengan mimpi ni..

    ReplyDelete
  3. mimpi kan mainan tido..jangan pikir sangat k.....

    ReplyDelete
  4. kalau bab patah gigi ni...stakat ni mmg betul pun.dh byak kali terjadi dpn mata akak...tp pape pun just doa yg bebaik je k.

    ReplyDelete
  5. insyallah xde menda k.. doa banyak2 =)

    ReplyDelete
  6. memang betul pun akak pernah dgr org ckp gigi patah tu..tp kita tak yah pikir la..ajal maut tangan tuhan..ok dear

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers