Tuesday, May 3, 2011

Persiapan My E-Day ~ Henna ~

Hari sabtu before majlis... saye gatai2 nak pi wat henna kat kulim nun....

Call kak Elly wat appoinment kul 11pg... time tu kak elly tgh dok make-up pengantin....


kak Elly sgtlah kreatif..laju jer dia lukis... bestnye jadi kak Elly..:)

dah siap.. tunggu kering jer lagi....

Jom tgk hasilnye....

Tada.....

cantik kan....

ni pic dari OP saye...

So, korang yang berminat nak wat Henna.. leh la contact kak elly yer... or add jer dia kat Facebook... [CLICK SINI]


me with kak Elly..:)

Thanks kak Elly... nanti kite jumpa lagi k... kak elly best.. peramah giler...:)



12 comments:

  1. cantikk sangatt henna tu! I loikke!! teringat gak kenangan kite sama2 wat henna kat little india last year... huhuhu....

    ReplyDelete
  2. tahniah shu.. mekchu lambat ke?? soooooryyyyy, dah baca status kat fb, tapi tak sempat wish.. hampun yaaaa...

    henna cam tu lah mekchu suka.. simpleeeeeeee je.. less is more :)

    ReplyDelete
  3. inai tu simple tapi lawoooooo...

    ReplyDelete
  4. Faiz ~ nice kan...lelaki pon leh wat..hehe..

    ReplyDelete
  5. neenaanuar ~ cantik kan kak...

    yer la..teringat kenangan kite..sob..sob..

    ReplyDelete
  6. mekchu ~ ahahaha...xpe..its ok..anyway thanks ya...

    cantik kan henna tu..simple...:)

    ReplyDelete
  7. veesakura ~ murah jer.. 2 belah tgn RM50 jer..:)

    ReplyDelete
  8. tak sempat nk belek henna ngan cincin tunang...

    uwaaaaa...ruginye....

    mmg simple dah cntik....tin perasan arituu..tp, tak sempat nk belek....

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers