Friday, November 11, 2011

Happy Birthday To ME !!!!!!!!!

Kalau semalam, birthday Blog Shu Shinju...arini 11.11.11 (cantik kan date ni..dulu berangan nak nikah date ni..tapi, tak dapat... xdehal.. apa ada pada nombor kan....hihihi..) birthday tuan punya blog plak... Cik Siti Shuhadah Bt Zainol yang ke-27 (dah tuaa...)...

Pada 27 tahun yang lalu, 11/11/1984 jam 10:27am, seorang bayi yg gebu & comel (perasan) telah selamat dilahirkan ke dunia oleh seorang superMAK... anak bongsu & the only gurl dari 4 beradik... nama kami ustaz yang kasi tau... nama ustaz tu.. Ustaz Kamaruddin... kawan kepada abah kami...:)

Syukur kepada ALLAH S.W.T kerana diberi kesempatan untuk bernafas di muka bumiMU ini...semoga hambamu ini diberi peluang untuk tahun-tahun yang mendatang & semoga diberi kekuatan untuk menempuh dugaan hidup & lebih mendekatkan diri padaMU ya ALLAH...

Dikesempatan ini..nak ucap jutaan, billion'an.. trillion'an terima kasih kepada mak & abah yang mendidik & membesarkan saya.. hingga ke saat ini... terima kasih mak abah...jasa mak & abah akan adah kenang sampai bila-bila...

SELAMAT HARI LAHIR UNTUK SAYA YANG KE-27... SEMOGA SAYA DIPANJANGKAN UMUR, DIMURAHKAN REZEKI, DIPERCEPATKAN JODOH & BAHAGIA DI DUNIA & DI AKHIRAT...

Amin Amin Ya Rabbal Alamin....

saja letak pic bertunang dulu...hihihi..=)

Sekian,

From Birthday Gurl,
Cik Shu Shinju..=)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

11 comments:

  1. Selamat Harijadi Shu... wah tahun ni punya birthday memang special lah... 111111 so nice :)

    apapun semoga berhagia selalu dan cpt naik pelamin..

    ReplyDelete
  2. hepi birthday Shu! moga hari yg indah buat kamu sayang! jaga diri, jaga kesihatan, senyum selalu, May Allah Bless u!

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir kak....semoga terus menikmati hidup dengan bahagia dan mencapai apa yang di hajati...aminnn

    ReplyDelete
  4. HAPPY BIRTHDAY SWEETIE!!

    moga hidup diberkati oleh Allah S.W.T. sentiasa hendaknya... aminn..

    masih teringat saat tahun lepas kite bersua dan celebrate your b'day together! what a wonderful memories kann! :)

    ReplyDelete
  5. Hepi besday shu..semoga segala yang terbaik utk kamu

    ReplyDelete
  6. wah sama ngan blog la...dear shu..hepi besday sis...kat fb dah wish kan..blog pun kena..hehe...i wish u best life in future...May Allah bless ur life...keep healty...dan cepatt kawennn !!! yeayyy..encik tonang bg apa ..hiksss

    ReplyDelete
  7. Selamat 27tahun shu. Semoga bahagia dan murah rezeki. ^_^

    ReplyDelete
  8. selamat hari jadi...selamat hari jadi...selamat hari jadi syuuuuuuuuu
    selamat hari jadi...........

    hehe mama nynayikan tu tau..

    semoga berbahagia dan success selalu ya

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir..moga murah rezeki dan dilindungi allah selalu..bila nak kenduri nikah ni?

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari lahir Shu... Semoga dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  11. selamat ulangtahun my dear little sista.....semoga semua harapan dan impian akan menjadi nyata....luv u,..muahhh n hugs...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers