Monday, November 21, 2011

Selamat Pengantin Baru Buat LIYANA & FIRDAUS....

Selamat sudah bertemu jodoh kawan saya sorang ni... dulu, masa keje di Integrated Freight.. dia la bestfriend saya..kemana saja kami berdua... ada lagi sorang.. Abang At.. bodyguard kami... hihi..tapi, abang at dah hilang entah kemana...lepas resign abang at ade calling2..lepas tu sekarang dah xde...sedih..:((
(kepada abg at..kalau ade terbaca blog ct ni..please calling2 k.. bajet fofular sgt blog ai ni..:p)

Apa2 pon tahniah diucapkan buat Liyana & Firdaus.. semoga korang bahagia hingga ke akhir hayat..& dikurniakan zuriat yang soleh & solehah...amin...:)

Jom layan pic.. saya gi ngan mak & kak ipar+anak sedara saya... pengantin as usual..gojes sgt.. suka baju pengantin... sgt sgt sgt lawa...:)


 kak ipar saya with anak2nya.....

acu & along.. along suka wat mulut camtu kalau bergambar...

acu, along & maktok...:)

Pengantin dok dalam bilik tgh photoshoot...so, sementara tunggu pengantin..kami yang jadi pengantin dulu...:)

pengantin kecik...comel sgt dia...

pengantin beso..over sgt dia...:p


suka tol 2 beradik tu pose atas pelamin...nak2 si adik aceh tu...hihihi...

lama sgt pengantin ni... terus gi terjah pengantin dalam bilik....



suka giler ngan baju pengantin Liyana... sgt gojes !!

terpegun & terpesona ngan pengantin gorjes !!


ok,now ajak pengantin turun pose atas pelamin plak...

sweet...



ok...dah... jom kita balik Aceh... :)



tapi, tak balik terus pon... gi TESCO nak cari hadiah tuk pengantin esok harinya plak....:)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

12 comments:

  1. pgntin baju pink lagi semangat niehh heheh

    ReplyDelete
  2. sweetnya color hijau ni...lawaaaaaa..dah la mata akak ni suka hijau

    ReplyDelete
  3. suka sgt kt pic yg last tuu... sweeeeet jaaa.. pengantin pon chantekk.. selamat pengantin baru tp them.. ^____^

    ReplyDelete
  4. cantik la kaler hijau tuh...terbekenan plak la..

    ReplyDelete
  5. congratulations to kawan shu, memang sweet sangat color tu...tak pernah nampak lagi pengantin pakai color tuhhh,,

    ReplyDelete
  6. cantik warna shawl shu tu :)

    warna pakaian pengantik tu unik..jarang nampak org buat kaler hijau camtu :)

    ReplyDelete
  7. lain dari yg lain warna baju peranting nie... sweet!

    and gambar2 kamoo skg makin awesomee! :D

    ReplyDelete
  8. Again, suka tengok memek muka little boy tu!
    Love, Dea

    http://www.medeaz.com

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers